Ύποπτα δέματα σε κατάστημα των ΕΛΤΑ - Αστυνομία και ΕΜΑΚ στην περιοχή

featured image

ΕΛΤΑ : Ύποπτα κρίθηκαν δύο δέματα από τα ΕΛΤΑ της περιοχής του Βόλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμός στην περιοχή. Τα ΕΛΤΑ βρίσκονται στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Η Ελληνική Αστυνομία έχει αποκλείσει τη συγκεκριμένη περιοχή γύρω από το ταχυδρομείο. Ο λόγος είναι για να ην κινδυνεύσει κανένας πολίτης της πόλης, καθώς και οι εργαζόμενοι που εργάζονται στο συγκεκριμένο κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Από εκεί και πέρα, δυνάμεις της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσουν σύντομα στο σημείο. Αναλυτικότερα:

Τι αναφέρεται στο τοπικό ρεπορτάζ της περιοχής του Βόλου:

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, μετά από τον εντοπισμό των δύο δεμάτων που κρίθηκαν ύποπτα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία Βόλου. Η κινητοποίηση της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση. Οι δρόμοι γύρω από τα ΕΛΤΑ έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία με κόκκινες κορδέλες.

Ζητήθηκε επίσης να εκκενωθούν προληπτικά τα γραφεία στα κτίρια που βρίσκονται στο κτίριο που στεγάζονται τα ΕΛΤΑ, αλλά και τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται στην Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο αναμένονται στελέχη της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη, καθώς η ΕΜΑΚ Λάρισας είναι σε αποστολή στην περιοχή της Ελασσόνας που δοκιμάζεται από τους σεισμούς. Τα ύποπτα δέματα εντοπίστηκαν σε ταχυδρομικό κουτί έξω από τα ΕΛΤΑ χωρίς αποστολέα.


Φωτογραφίες από το σημείο που έχει αποκλειστεί:

Σε ποιο κατάστημα των ΕΛΤΑ κλήθηκαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ;

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.