«Ράδιο Αρβύλα»: Η αντίδραση των παρουσιαστών στο σεισμό που έγινε την ώρα της εκπομπής

featured image

Ράδιο Αρβύλα: Ο σεισμός στην Ελασσόνα δεν έκανε διακρίσεις και «χτύπησε» και τη γνωστή εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης. Πρόκειται για την καθημερινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», η οποία προβάλλεται καθημερινά στις 08.00 το βράδυ από την τηλεόραση του «Open Beyond». Η εκπομπή που κάνει μικρούς και μεγάλους να γελούν καθημερινά, με τα θέματα που προβάλουν οι παρουσιαστές της επιτυχημένης εκπομπής. Λεπτομέρειες για την αντίδραση των παρουσιαστών την ώρα του σεισμού:

Πώς αντέδρασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής κατά τη διάρκεια του σεισμού:

Το «Ράδιο Αρβύλα» προβάλλονταν κανονικά από την τηλεοπτική συχνότητα του «Open Beyond». Εκείνη την ώρα σημειώθηκε ακόμη ένας ισχυρός σεισμός. Φυσικά, το επίκεντρο του σεισμού ήταν η Ελασσόνα Λάρισας, η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλίας. Ωστόσο, ο σεισμός στην Ελασσόνα έγινε διακριτός όχι μόνο στην Αττική, αλλά και σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα.


Σεισμός κατά τη διάρκεια της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα».

Όσον αφορά, την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι παρουσιαστές που βρίσκονταν στο πλατό, κατάλαβαν το σεισμό. Ο σεισμός από την Ελασσόνα έγινε αισθητός ακόμη και στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον καταλάβουν και στο πλατό της χιουμοριστικής εκπομπής.

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «Open Beyond» κατά τη διάρκεια του σεισμού:

Δείτε πώς αντέδρασαν ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι παρουσιαστές, όταν κατάλαβαν ότι γίνεται σεισμός:

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.