Εξαδάκτυλος για αρνητές: «Κάτω από το "Όχι στα μέτρα" να γράφουν και "Ας πεθάνουν άλλοι τόσοι"»

featured image

O πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Real Fm 107,1 μίλησε για την επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα και την ασφυξία που έχει προκληθεί στα νοσοκομεία και προβληματίζει τους λοιμωξιολόγους.

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος – «Μας ανησυχεί όλη η χώρα, διότι βρισκόμαστε μπροστά στο τρίτο κύμα, που είδαμε να γονατίζει χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Πορτογαλία»

Ο κ. Εξαδάκτυλος δήλωσε: Έχουμε έναν πιο δύσκολο ιό. Οι ρυθμοί με τους οποίους επιβαρύνεται το σύστημα υγείας είναι χαμηλότεροι από τους ρυθμούς του δευτέρου κύματος, άρα θα πρέπει να έχουμε ψυχραιμία και υπομονή, διότι είμαστε όλοι κουρασμένοι.»


«Ας πεθάνουν άλλοι τόσοι.»

Απαντώντας σε όσους επιμένουν να μην τηρούν τα μέτρα και να οργανώνουν κινητοποιήσεις κατά των lockdown ο κ. Εξαδάκτυλος πρότεινε στα πλακάτ που κρατούν οι αρνητές της μάσκας στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, να γράφουν κάτω από το «όχι» στα μέτρα τη φράση «ας πεθάνουν άλλοι τόσοι» , καθώς αυτή θα είναι η εξέλιξη στη χώρα στην περίπτωση που υπάρξει πλήρης χαλάρωση.

Τέλος ο κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μίλησε και για την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα. «Χωρίς τη συναίνεση του ασθενούς ο γιατρός δεν μπορεί να κάνει καμία θεραπευτική παρέμβαση» είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.