Κώστας Δόξας – ” Η πρώην γυναίκα μου… μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι”

featured image

«Με χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα. Μου κάρφωσε ένα στιλό στο κεφάλι και στη συνέχεια με κλείδωσε στο μπάνιο για πάνω από 3 ώρες. Όταν κατάφερα να απελευθερωθώ, μου επιτέθηκε πάλι και την απώθησα αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησα απευθείας…».

Τη δική του εκδοχή δίνει σήμερα ο Κώστας Δόξας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του για όσα ισχυρίζεται ότι βίωνε με ξυλοδαρμούς, ύβρεις και προσβολές κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλαν στο νοσοκομείο γυναίκα, επειδή τους κατήγγειλε για «κορονο-ψήσιμο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor»: Το ρολόι του Ατζούν που τράβηξε τα βλέμματα και αξίζει μια περιουσία

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του “Your Face Sounds Familiar” ο οποίος μετά τις καταγγελίες της συζύγου του απομακρύνθηκε από το show, μέσω του δικηγόρου του Σπύρου Δημητρίου, αναφέρεται στα όσα του προσάπτει η Μαρία Δεληθανάση ισχυριζόμενος ότι τον κατήγγειλε επειδή δεν την ενίσχυε αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να ασκήσει το επάγγελμα της «influencer».

«Η καθόλα καιροσκοπική στοχοποίηση συμπίπτει ομοίως χρονικά με την συγκυρίατης άρνησης του εντολέα μου να ικανοποιήσει την απαίτηση της συζύγου του για συστηματική «ενίσχυσή» της μέσω αναρτήσεων κ.λπ. εκ μέρους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου η ίδια να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα της influencer».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.