Φωτογραφία με την Αμαλία Κωστοπούλου σε αναπηρικό καροτσάκι μετά το τροχαίο

featured image

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσιεύει στοn προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο που την αναστάτωσε και την τρόμαξε.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου επέβαινε σε όχημα μαζί με φίλους της στο Λος Άντζελες όπου ζει και εργάζεται μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της. Ένα διερχόμενο Ι.Χ. παραβίσε το stop με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Αμαλία. 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία», λέει ο Μητσοτάκης (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Ξεφτιλίζουν τον Κόρομι : «Όχι κορο… κορασίδα είσαι μαζί με τον κ@λοτρυπιδόπουλο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέρασαν απο “κορδέλα” τον Ασημακόπουλο. ” Γελοίε… ρουφιάνε… κ@λώπο@στρα”


Μετά τον τραυματισμό της, η Αμαλία Κωστοπούλου που καθόταν στο πίσω κάθισμα όταν έγινε η σύγκρουση, χρειάστηκε να υποβληθεί σε ορθοπεδική εγχείρηση καθώς διαγνώστηκε με σπασμένα πλευρά. Στο πλευρό της έσπευσε η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού, η οποία τότε διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

Η Αμαλία ανέσυρε μια φωτογραφία από την δύσκολη και επίπονη περίοδο του ατυχήματος, όπου φαίνεται να κρατά σφιχτά το χέρι μιας φίλης της η οποία κάθεται και εκείνη σε αμαξίδιο: «Κάναμε τις πιο σκοτεινές ημέρες φωτεινότερες», έγραψε στη λεζάντα.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.