Η Άννα Μαρία που σέβεται τη σχέση της φιλάει δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές!

featured image

Αρκετός ντόρος έχει γίνει για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor αι την παραλία των μπλε!

Τα δύο παιδιά έχουν έρθει αρκετά κοντά από την πρώτη στιγμή που η Άννα Μαρία μετακόμισε στην ομάδα των μπλε και έχουν ακούσει πολλά. Αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν δώσει δικαιώματα. Και πολλά μάλιστα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε την Άννα Μαρία να «μαγειρεύει» τα πάντα ώστε να την γλιτώσει ο αγαπημένος της που ήταν υποψήφιος και έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη ως υποψήφιο, ο οποίος και αποχώρησε από το Survivor!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor”, Νέο ξέσπασμα του κοινού κατά της Βέλλη – “Σκάσε. Είσαι εμετική καργι@λα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κώστας Δόξας – ” Η πρώην γυναίκα μου… μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι”

Survivor Άννα Μαρία Νίκος Μπάρτζης

Χτες όμως το τερμάτισε! Και λέμε το τερμάτισε διότι η ίδια μιλάει συνεχώς για ηθική και πως έχει σχέση στην Ελλάδα που δεν θέλει να επηρεαστεί από ότι βλέπουμε να συμβαίνει μέσα στο Survivor! Και μια κοπέλα που σέβεται την σχέση της, σηκώνεται και φιλάει έναν άλλον άνδρα μπροστά σ’ όλη την Ελλάδα, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει στο Survivor!

Πάντως η σχέση της Άννας Μαρίας στην Ελλάδα έχει στείλει το μήνυμά του στην παίκτρια του Survivor, αφού την έχει κάνει unfollow από το Instagram, ενώ σε τόσα έπαθλα επικοινωνίας δεν τον έχουμε δει να στέλνει το παραμικρό! [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.