Τροχαίο στην Λιοσίων: Βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία του κλεμμένου ΙΧ

featured image

Βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία του κλεμμένου ΙΧ την ώρα της καταδίωξης στην οδό Λιοσίων με τους περαστικούς να τρέχουν έντρομοι την ώρα που το αυτοκίνητο παρασύρει το μηχανάκι σας παρουσιάζει το newsit.gr.

Η σφοδρότητα με την οποία πέφτει πάνω στο μηχανάκι είναι τόσο μεγάλη που διαλύονται τα πάντα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μας γλεντάει η Θεοδωρίδου με τη δήλωση για τις πλαστικές – Καλή μου κοίτα πώς ήσουν;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κεραυνοί και βροντές στη βίλα του Ψυχικού! Η κρυφή συμφωνία του Πέτρου Φιλιππίδη με τη γυναίκα του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φουρθιώτης – Τον πρόδωσε η καρδιά του

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η αστυνομία έλαβε σήμα για ένα κλεμμένο ΙΧ. Την ώρα του τροχαίου έτρεχαν να σωθούν ακόμα και άνθρωποι με μωρά στην αγκαλιά όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Το χρονικό και η τρελή πορεία

Το αυτοκίνητο εκλάπη από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο ιδιοκτήτης του όμως είχε στο αυτοκίνητο σύστημα εντοπισμού και έτσι «έβλεπε» συνεχώς την πορεία του αυτοκινήτου του.

Η αστυνομία λαμβάνοντας σήμα για την κλοπή αλλά και το σημείο που βρισκόταν το ΙΧ λόγω του GPS άρχισε να το καταδιώκει από την περιοχή του Συντάγματος!

Ο οδηγός προσπαθούσε συνεχώς να τους ξεφύγει και τελικά φτάνοντας στην οδό Λιοσίων έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και αρχικά έπεσε πάνω σε ένα δέντρο. Στην συνέχεια το αυτοκίνητο άρχισε να παίρνει σβούρες παρασύροντας ότι υπήρχε στο διάβα του.


Από δέντρα, πινακίδες, και δυστυχώς και ανθρώπους. Από την τρελή πορεία τραυματίσθηκαν 4 άτομα ανάμεσά τους και ο δράστης ο οποίος συνελήφθη.

Οι δυο τραυματίες είναι από ένα μηχανάκι που παρασύρθηκε και οι άλλοι δυο ήταν επιβάτες λεωφορείου οι οποίοι από το απότομο φρενάρισμα για να αποφευχθεί η σύγκρουση έπεσαν κάτω και τραυματίσθηκαν ελαφρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Η εικόνα στην περιοχή θυμίζει στην κυριολεξία βομβαρδισμένο τοπίο ενώ η εικόνα του κλεμμένου ΙΧ δείχνει την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.