Ξέσπασμα Χαρδαλιά: «Κρατήστε κατάρες και αναθέματα. Όλες οι απαντήσεις είναι στον παρακάτω πίνακα»

featured image

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξέσπασε στο Twitter για όλους εκείνους που αμφισβητούν τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα του κορονοϊού και μάλιστα, αναδημοσίευσε έναν πίνακα του Γιώργου Κύρτσου με τους θανάτους σε χώρες της Ευρώπης ανά εκατομμύριο κατοίκους, ύστερα από έναν χρόνο πανδημίας.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση στο Twitter, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κάλεσε όσους κάνουν επίθεση στην κυβέρνηση στο θέμα του κορονοϊού «να κρατήσουν τα αναθέματα, τις κατάρες, τις παράλογες και μικροπολιτικές απορίες και εξυπνακίστικες αναλύσεις».

Νίκος Χαρδαλιάς: “Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση έχει ένα μόνο κριτήριο, την ανθρώπινη ζωή”

«Κρατήστε κάποιοι τα αναθέματα, τις κατάρες, τις παράλογες και μικροπολιτικές απορίες και εξυπνακίστικες αναλύσεις. Και μην αναρωτιέστε γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση έχει ένα μόνο κριτήριο, την ανθρώπινη ζωή. Και όλες οι απαντήσεις είναι στον παρακάτω πίνακα!», υπογράμμισε στο μήνυμά του.


«Ένα χρόνο μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας, βρισκόμαστε πια -χάρη στο εμβόλιο- στην τελική ευθεία πριν το τέλος αυτής της τεράστιας δοκιμασίας. Μέχρι τον Μάιο θα μπορούν να εμβολιαστούν όλοι όσοι είναι άνω των 60 ετών και όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα. Θα είναι μια μεγάλη ανάσα για το σύστημα υγείας και ευελπιστούμε ότι θα μας επιτρέψει μια σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα», επεσήμανε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Έκκληση του Νίκου Χαρδαλιά προς τους πολίτες για επιμονή και προσήλωση στα μέτρα προστασίας

«Με λίγη, λοιπόν, ακόμα επιμονή και προσήλωση στα μέτρα προστασίας, με τη συνεργασία και την υπομονή των πολιτών που τόσο έχουν στηρίξει την προσπάθειά μας, αλλά και την αυταπάρνηση όλων των στελεχών μας που καθημερινά δίνουν τη μάχη, θα μπορέσουμε σύντομα να βγούμε από αυτή την περιπέτεια», κατέληξε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.