Άγριοι ξυλοδαρμοί πολιτών από αστυνομικούς - Τέσσερα βίντεο «γροθιά στο στομάχι»

featured image

Μπορεί ο άγριος και απρόκλητος ξυλοδαρμός πολιτών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης να προκάλεσε έκρηξη οργής χθες το βράδυ στην πόλη, ωστόσο φαίνεται ότι στην ΕΛΑΣ δε βάζουν μυαλό και μάλιστα κλιμάκωσαν τις βίαιες και τυφλές επιθέσεις κατά πολιτών στο περιθώριο της συγκέντρωσης.

Αψευδείς μάρτυρες τα βίντεο που ανέβηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που δείχνουν για άλλη μια φορά το άγριο πρόσωπο της αστυνομίας.

Κλωτσιά στο στομάχι

Στο πρώτο συγκλονιστικό βίντεο φαίνονται αστυνομικοί της ΔΙΑΣ να ορμάνε σε κατάστημα να χτυπάνε άγρια με κλομπ ένα άτομο το οποίο ακούγεται να φωνάζει καθαρά «δεν έκανα κάτι». Τον βγάζουν έξω, τον γονατίζουν με τα χέρια πίσω και ακούγεται ο γδούπος από κλωτσιά στο στομάχι που του δίνει αστυνομικός με την αρβύλα του!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor”, Νέο ξέσπασμα του κοινού κατά της Βέλλη – “Σκάσε. Είσαι εμετική καργι@λα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κώστας Δόξας – ” Η πρώην γυναίκα μου… μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι”

Τον πάτησαν με…μηχανάκι ΔΡΑΣΗ

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ο επικίνδυνος εμβολισμός πολίτη από μηχανάκι της ΔΡΑΣΗ που τον χτυπάει με δύναμη από πίσω. Ο νεαρός πέφτει κάτω αλλά έχει τη δύναμη και το κουράγιο να τραπεί σε φυγή για να γλιτώσει από το μένος των αστυνομικών. Μάλιστα ο οδηγός της μηχανής ουρλιάζει σε άλλους αστυνομικούς «πιάστονε»!


Όρμησαν όλοι εναντίον ενός

Στο τρίτο βίντεο φαίνεται μια μεγάλη ομάδα ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ που έχουν αφήσει τις μηχανές τους να τρέχουν πεζή κατά πολίτη τον οποίο στη συνέχεια όλη μαζί σαν «αγέλη» τον ξυλοκοπούν με μένος, ενώ άλλοι αστυνομικοί απομακρύνουν οποιους πλησιάζουν στο συμβάν ή που καταγράφουν τις ενέργειές τους.

«Άστε κάτω το παιδί ρε»

Στο τέταρτο βίντεο άνδρες της ΔΡΑΣΗ ορμάν σε είσοδο πολυκατοικίας και αρπάζουν νεαρό τον οποίο σέρνουν στο οδόστρωμα και πάνω από 5-6 τον ξυλοκοπούν υπό τις οργισμένες φωνές των κατοίκων που τους φωνάζουν «άστε κάτω το παιδί ρε»!

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού

Από τις άγριες συμπλοκές της χθεσινής βραδιάς στη Νέα Σμύρνη τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο 401, χωρίς όμως η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι υπάρχουν και άλλοι τρεις αστυνομικοί τραυματίες.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.