Οι πρώτες μέρες του Λιγνάδη στην φυλακή - Λιγομίλητος και απομονωμένος, περνάει την ώρα του στο τηλέφωνο

featured image

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται για τέταρτη ημέρα στη φυλακή της Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι λιγομίλητος, απομονωμένος και περνάει την ώρα του στο τηλέφωνο.

Ειδικότερα, τα πρώτα του 24ωρα στις φυλακές διανύει ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς απορρίφθηκε η προσφυγή της υπεράσπισής του για ακυρότητα της προδικασίας μέσα από ένα βούλευμα – καταπέλτη. Αν και αναμενόμενη η εξέλιξη αυτή, φαίνεται ότι έχει καταρρακώσει ψυχολογικά τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Προς το παρόν είναι σε κελί καραντίνας, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, με δύο άλλους κρατούμενους και εκεί θα παραμείνει για μία εβδομάδα.

Ποια θα είναι η μεταχείριση του Δημήτρη Λιγνάδη μετά το διάστημα καραντίνας

Ωστόσο, το ερώτημα είναι αν μετά από το διάστημα καραντίνας θα οδηγηθεί σε θάλαμο με 20 άτομα, όπως όλοι οι υπόλοιποι συγκρατούμενοι του ή θα έχει πιο προνομιακή μεταχείριση και θα παραμείνει είτε μόνος του, είτε με μερικά ακόμη άτομα σε μικρότερο κελί.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ζήτησε να παραμείνει σε καθεστώς απομόνωσης, καθώς δεν νιώθει να απειλείται η ζωή του και η σωματική του ακεραιότητα, ενώ παρά το γεγονός ότι υπήρχε η δυνατότητα να μιλήσει με κάποιον ψυχολόγο, δεν φάνηκε να το επιθυμεί.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης περίμενες χειρότερη την κατάσταση στη φυλακή

Ο ίδιος εξέφρασε την ανακούφισή του στο διοικητή των φυλακών για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Τρίπολης, υπογραμμίζοντας «περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση», ενώ περνάει την ημέρα του μιλώντας στο καρτοτηλέφωνο της φυλακής με όσους οικείους του που του μιλάνε ακόμα.


Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ήταν ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ο οποίος επεσήμανε «μιλήσαμε μόλις τελείωσαν οι διαδικασίες μεταγωγής του στις φυλακές Τριπόλεως, στις έξι το απόγευμα».

«Ήταν απόλυτα ήρεμος, δεν μιλούσε για την υπόθεση καθόλου. Ήθελα να τον ρωτήσω αν είχε κάποιο πρόβλημα στο ταξίδι του και εκεί όταν πήγε. Μου απάντησε ότι ήταν όλα καλά, ότι ήταν εξαιρετική η συμπεριφορά όλων», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος του πάντως επιβεβαίωσε ότι θα γίνει καλύτερη επεξεργασία των στοιχείων, μελετώντας το κινητό του, το ημερολόγιό του και ό,τι άλλο θα μπορέσει να στοιχειοθετήσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προαυλίζεται ξεχωριστά από τους υπόλοιπους κρατούμενους

Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Αρκαδία 938, Γ. Ηλιόπουλος, μίλησε στο Πρωινό για το πώς έχουν τα πράγματα μέχρι αυτή τη στιγμή.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης προαυλίζεται κανονικά, αλλά ξεχωριστά από τους υπόλοιπους κρατούμενους λόγω των υγειονομικών μέτρων -εκτός από τους δύο με τους οποίους είναι μαζί στον θάλαμο της καραντίνας. Χθες προαυλίστηκε με τον έναν από τους δύο ταυτόχρονα. Δεν έχει σημειωθεί κανένα απρόβλεπτο ή δυσάρεστο γεγονός, ούτε κάποια λεκτική επίθεση από τους άλλους στον κ. Λιγνάδη. Τα επισκεπτήρια συγγενών απαγορεύονται λόγω COVID-19 στην Τρίπολη, μόνο αν χορηγηθεί άδεια γίνεται να πάει κάποιος», σημείωσε.

«Είναι ήρεμος και ψύχραιμος. Συνομιλεί τηλεφωνικά με τον αδελφό του και με τον κ. Κούγια. Μετά την καραντίνα θα αποφασιστεί αν πάει σε ατομικό κελί ή σε κελί 3-4 ατόμων», συμπλήρωσε ο Τάσος Τεργιάκης.

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.