Γεροντιδάκης κατά Χαϊκάλη: «Τι να πω; Η βλακεία είναι ανίκητη»

featured image

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Dot, για τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά γνωστών ηθοποιών. Μεταξύ άλλων, σχολίασε και τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη “αρσενικά παλιάς ντροπής”.

«Ταυτίζομαι με τα λόγια του Σωτήρη Τσαφούλια. Θα έπρεπε να διδάσκονται στο σχολείο. Θα ήθελα να πω ότι τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν αυτήν τη στιγμή καταγγελίες στην πλάτη τους θα είναι πολύ μικρά στον χώρο του θεάτρου και στον χώρο της υποκριτικής ή στη συνείδηση του κόσμου σε σχέση με αυτούς που βγήκαν και τους κατήγγειλαν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνθρωποι του θεάτρου».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλαν στο νοσοκομείο γυναίκα, επειδή τους κατήγγειλε για «κορονο-ψήσιμο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor»: Το ρολόι του Ατζούν που τράβηξε τα βλέμματα και αξίζει μια περιουσία

Και συνέχισε: «Δεν ξαφνιάστηκα με τις καταγγελίες γιατί ήξερα δυο περιστατικά, αλλά ήμουν πολύ μικρός. Το ένα έχει βγει η Ευδοκία Ρουμελιώτη και το έχει πει δημόσια. Η πρώτη παράσταση που είχα κάνει ήταν με την Ευδοκία. Έχω να πω ένα τεράστιο συγνώμη, γιατί είχα μάθει εντελώς διαφορετικά τον τρόπο και νόμιζα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που πίστευα ότι λύθηκε κιόλας. Και το δεύτερο έχει βγει η ιστορία, αλλά η κοπέλα δεν είναι πια στον χώρο του θεάτρου».

Το σχόλιο του Γεροντιδάκη για την δήλωση του Χαϊκάλη

«Θα συμφωνήσω με τη γυναίκα που με πήρε από το χέρι και ζήσαμε μαζί έξι χρόνια, την Έλενα Ακρίτα που είπε “αρσενικά παλιάς ντροπής”… Με τον άνθρωπο αυτόν έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Τι να πω; Η βλακεία είναι ανίκητη».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.