Τι φοβάται το Μαξίμου μετά τη συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη

featured image

Πέρα από αυτό που είδαν οι περισσότεροι το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, η μεγάλη συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την αστυνομική βία έδειξε ένα πράγμα. Ότι πλέον ο κόσμος βρίσκεται στα όρια του και είναι έτοιμος να βγει στους δρόμους αντιδρώντας στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί.

Προφανώς αυτό είδαν και κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου οι οποίοι συμβούλευσαν τον πρωθυπουργό να κάνει μια μετριοπαθή δήλωση με έμμεσες αναφορές στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η ταύτιση όλου αυτού του κόσμου που βρέθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα αναβαθμίσει την παρέμβαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθιστώντας το κυρίαρχο στο παιχνίδι της μετα-κορωνοϊκής εποχής.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor”, Νέο ξέσπασμα του κοινού κατά της Βέλλη – “Σκάσε. Είσαι εμετική καργι@λα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κώστας Δόξας – ” Η πρώην γυναίκα μου… μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι”

Αυτό που φοβούνται όσοι εισηγούνται την τακτική των χαμηλών τόνων στον πρωθυπουργό είναι μήπως τελικά υπάρξει ένα αυθόρμητο κίνημα σε πολλές περιοχές της Αττικής αλλά και της Ελλάδας καθώς οι πολίτες εμφανίζονται κουρασμένοι και οργισμένοι από τα απανωτά lockdown και την αβεβαιότητα που επικρατεί στην ζωή τους.

Γι αυτό άλλωστε ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στην δήλωση να δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω» . Απέφυγε ωστόσο να αναφερθεί στον Αλέξη Τσίπρα -κάτι που είχε κάνει νωρίτερα- καθώς δεν ήθελε να τον χρίσει επικεφαλής του κινήματος των πολιτών που αντιδρούν στις διάφορες εκφάνσεις της κυβερνητικής πολιτικής.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.