Έσκασε απόφαση βόμβα στα χέρια του Βέρτη. Πληρώνει άμεσα 1εκατ.ευρώ αλλιώς…

featured image

Πρόκειται για την δεύτερη απόφαση “βόμβα” μετά απο αυτήν της Πρωτομαγιάς του 2020. Μόνο που αυτή είναι τελεισίδικη σε αντίθεση με αυτή του περασμένου χρόνου που αφορούσε στην κόντρα του Βέρτη εναντίον ενός άλλου “αχυρανθρώπου” που είχε στις εταιρείες του. Τότε συνέβη αυτό: 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor”, Νέο ξέσπασμα του κοινού κατά της Βέλλη – “Σκάσε. Είσαι εμετική καργι@λα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κώστας Δόξας – ” Η πρώην γυναίκα μου… μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι”

Αυτή τη φορά η απόφαση αφορά στην αντιδικία του τραγουδιστή με τον πρώην συνεργάτη και “κολλητού” φίλου του Νίκου Πολατίδη. Μια πολύ σοβαρή κόντρα που μετά απο πολλούς μήνες αναμονής, εξαιτίας των αναβολών αλλά και του κορονοϊού, κορυφώνεται.


Γιατί; Διότι το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης δικαίωσε τελεσίδικα το κ.Πολατίδη που διετέλεσε σχεδόν 8 χρόνια Οικονομικός Διευθυντής του Βέρτη και των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» που εκμεταλλεύονται το κέντρο διασκέδασης «ΟΡΑΜΑ» στη Θεσσαλονίκη.

 

Με την απόφαση ο Νίκος Βέρτης και οι εταίροι του υποχρεώνονται να πληρώσουν, μετά από την με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του, στο Νικόλαο Πολατίδη 278.289,18 ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την 1-9-2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών του εισφορών ύψους σήμερα άνω των 500.000 ευρώ. Όλα μαζί υπολογίζονται κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που είναι άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ αλλά και στον αντίδικο αλλιώς προχωρά η κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη. 

Η απόφαση είναι η πρώτη που δικαιώνει τελεσίδικα το Νίκο Πολατίδη, ενώ οι δικαστικές του αντιδικίες με τον τραγουδιστή εξελίσσονται και σε ποινικό επίπεδο. Στο σκεπτικό τους οι δικαστές δικαιώνουν τους ισχυρισμούς του ενάγοντα ότι το 2013 ήταν ο αχυράνθρωπος του τραγουδιστή προκειμένου αυτός να διοργανώσει τις δέκα (10) συναυλίες του στη Ελλάδα.

Η δικηγόρος Ανθή Γκιουρτζίδου μιλώντας στο nassosblog πρίν απο λίγο δήλωσε: “Ο Νικόλαος Πολατίδης θα συνεχίσει με υπομονή τους δικαστικούς τους αγώνες μέχρις ότου δικαιωθεί από την ελληνική δικαιοσύνη σε όλες του τις αντιδικίες με τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη που μέχρι σήμερα συκοφαντεί το πελάτη μου χαρακτηρίζοντας τον ψεύτη, κλέφτη, συκοφάντη και εκβιαστή”.

Περιμένουμε και την αντίδραση του τραγουδιστή και βεβαίως όταν αυτή υπάρξει… θα την δημοσιοποιήσουμε ώς οφείλουμε… nassosblog.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.