Παγίδα θανάτου κολόνα φωτισμού στον Άγιο Παντελεήμονα, σώθηκε από θαύμα 12χρονο κορίτσι (vid)

featured image

Κολόνα δημοτικού φωτισμού στον Άγιο Παντελεήμονα λίγο έλειψε να κόψει το νήμα της ζωής σε ένα δωδεκάχρονο κορίτσι.

Από θαύμα σώθηκε ένα 12χρονο κορίτσι στον Άγιο Παντελεήμονα όταν ακούμπησε σε κολόνα δημοτικού φωτισμού με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι γλίστρησε πάνω στο παιχνίδι, με μια μητέρα που είδε το περιστατικό να περιγράφει: «Την χτύπησε ρεύμα. Κουνιόταν όλο το κοριτσάκι από το ρεύμα, κάνει να πάει λίγο πιο πέρα και είχε μπλοκάρει, τις μίλαγαν τα παιδιά αλλά δεν είχε καταλάβει τι της είχε συμβεί».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία», λέει ο Μητσοτάκης (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Ξεφτιλίζουν τον Κόρομι : «Όχι κορο… κορασίδα είσαι μαζί με τον κ@λοτρυπιδόπουλο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέρασαν απο “κορδέλα” τον Ασημακόπουλο. ” Γελοίε… ρουφιάνε… κ@λώπο@στρα”

Μέσα στην ατυχία της η 12χρονη στάθηκε τυχερή αφού ένας μαθητής που είχε πάρει μαθήματα από το σχολείο της έβγαλε την γλώσσα που είχε γυρίσει. «Κατάφερε και της κράτησε την γλώσσα και τη βοήθησε πάρα πολύ για να μην έρθει το μοιραίο», είπε ο νονός 12χρονης,


Στη δικαιοσύνη η υπόθεση

Από τη μεριά της η οικογένεια έχει ήδη καταθέσει μήνυση. «Έχουμε ήδη καταθέσει μήνυση για λογαριασμό της μητέρας της Χριστίνας, που αφορά συγκεκριμένα έκθεση σε κίνδυνο από υπόχρεο και επικίνδυνη βαριά σωματική βλάβη», σημειώνει ο συνήγορος οικογένειας.

Ο δήμος Αθηναίων τονίζει πως το ατύχημα προήλθε από βραχυκύκλωμα που ήταν υπόγειο και δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό από τους τεχνικούς του δήμου που συντηρούν τις κολόνες της περιοχής.

Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, όπως δήλωσε η μητέρα του στο LIVE NEWS και αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο σύντομα, ενώ όπως επισημαίνει ο συνήγορος της οικογένειας, μετά το περιστατικό το μόνο που έκανε ο δήμος ήταν να καλύψει το επίμαχο σημείο της κολόνας με μονωτική ταινία.

«Δεν έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα», καταλήγει.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.