Μπιμπίλας για καταγγελίες ηθοποιών: Αν τα αγόρια ανοίξουν το στόμα τους, θα τρίξουν καρέκλες (Video)

featured image

Στη σωρεία καταγγελιών για ηθική και σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ΗθοποιώνΣπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή Dot.

«45 χρόνια που είμαι στον χώρο, μερικά πράγματα με εκπλήσσουν. Όχι ότι δεν ήξερα πράγματα. Κάποια τα ήξερα αλλά όλοι ήταν να μην το πούμε. Είναι βέβαια επικίνδυνο να γράφεις ο καθένας τα εσώψυχά του στο διαδίκτυο και κάποιοι μπορεί να γράφουν ψέματα. Εμείς είπαμε ότι δημιουργούμε στο ΣΕΗ μία επιτροπή από ψυχολόγους κ.ά. και να δούμε ποιες περιπτώσεις μπορούν να πάνε στην δικαιοσύνη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βίντεο με Φιλιππίδη – Χαϊκάλη να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης- Τσουνάμι από σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

Είναι πολλές περιπτώσεις κοριτσιών που λένε ότι δεν θα βγω να μιλήσω γιατί θα πούνε είναι νέα ηθοποιός και το κάνει για να γίνει γνωστή… Για την Σοφία Παυλίδου δεν έχει οριστεί ακόμα η δικάσιμος… Οι ηθοποιοί που καταγγέλθηκαν παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό.

Το θέμα δεν έχει κορυφωθεί γιατί αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πάρα πολύ σοβαρά κι επικίνδυνα. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει λάθη πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την κοινωνία όχι μόνο από τον χώρο μας. Οι παθόντες έχουν έρθει προς εμάς και μιλάνε, οι φερόμενοι θύτες δεν έχουν έρθει ακόμα. Είναι και τα αγόρια πολλά κι αν ανοίξουν το στόμα τους, τότε θα τρίξουν καρέκλες», λέει

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.