Σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στην καραντίνα και αθωώθηκε: Πώς έπεισε τους δικαστές

featured image

Ένας 70χρονος στην Ουαλία απαλλάχθηκε για τη δολοφονία της γυναίκας του, καθώς το δικαστήριο αναγνώρισε πως η ψυχολογική του κατάσταση επιδεινώθηκε σημαντικά εξαιτίας του lockdown.

Ο συνταξιούχος εργάτης, Anthony Williams, στραγγάλισε την 67χρονη σύζυγό του με ένα υφασμάτινο ζωνάκι στο σπίτι τους στη Νότια Ουαλία, στις 28 Μαρτίου 2020.

Ήταν η 5η ημέρα του εθνικού lockdown.

Ο άνδρας φέρεται να έπασχε από κατάθλιψη μετά τη συνταξιοδότησή του και η πανδημία, όπως υποστήριξε, επιδείνωσε τη σοβαρή κατάστασή του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός σε τροχαίο ο τερματοφύλακας Γιάννης Αγριόδημος – Θρήνος στα Social media

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Όλο το παρασκήνιο – Παγώνει η συνεργασία του Παύλου Χαϊκάλη για νέα σειρά.

Δεν μπορούσε να κοιμηθεί τις νύχτες, αγχωνόταν για τα οικονομικά της οικογένειάς του και πίστευε πως δεν θα μπορέσουν να ξαναβγούν από το σπίτι τους λόγω του κορονοϊού.

Όπως παραδέχτηκε στις αρχές, είχε έναν καβγά με τη γυναίκα του, που του έλεγε να σταματήσει να γίνεται παράλογος για τα οικονομικά και την πανδημία.

Στο πλευρό του, μάλιστα, βρέθηκε και η κόρη του ζευγαριού, που χαρακτήρισε τον πατέρα της ένα αγαθό γίγαντα, που «δεν πείραζε ούτε μύγα».

Δύο ψυχολόγοι κατέθεσαν για την υπόθεση, με αντιφατικά, ωστόσο, πορίσματα:

Παρότι ο ένας υποστήριξε πως ο Williams είχε σοβαρά προβλήματα στρες και κατάθλιψης – που ενισχύθηκαν τόσο από τη συνταξιοδότηση, όσο και από την πανδημία – ο δεύτερος αμφισβήτησε την ύπαρξη ψυχικής ασθένειας, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι «ήξερε πολύ καλά τι έκανε».

Οι δικαστές, πάντως, τον αθώωσαν ομόφωνα.

Πηγή: Reader.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.