Δύσκολη νύχτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η αγωγή και η γυναίκα του

featured image

ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ

«Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου.»

Με αυτά τα λόγια ο Πέτρος Φιλιππίδης “ολοκλήρωνε” το εξώδικο που έστειλε στους τηλεοπτικούς σταθμούς πρίν ακόμη σκάσουν οι καταγγελίες-βόμβες που τον αφορούν. Καταγγελίες που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φτάνουν πλεόν τις 100. Ποιές όμως απο αυτές έχουν νομική ισχύ; Μένει να το δούμε.

Δεν εξετάζω το ηθικό μέρος της υπόθεσης που είναι καθολικό. Και πολύ πιθανό αυτό το ηθικό κομμάτι να σταματήσει την καριέρα του ηθοποιού. Αν και στην Ελλάδα έχουμε “ασθενή μνήμη”. Μένει να το δούμε.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Του έφυγε του κτηνοτρόφου… και κάρφωσε τη σχέση του με την Άννα Μαρία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέτρος Φιλιππίδης: Οι καταγγελίες φτάνουν τις 100 – Δικηγόροι του γυρίζουν την πλάτη

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τη θέση κανενός – μιας και αυτό είναι έργο αποκλειστικά και μόνο της Δικαιοσύνης – και με μοναδικό σκοπό την μεταφορά του ρεπορτάζ και των γεγονότων επανέρχομαι σήμερα στο θέμα.

Στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό παραμένει ο ηθοποιός κλεισμένος στο δωμάτιο του. Μάλιστα σήμερα η νύχτα ήταν πολύ άσχημη μιας και πέρασε μια ακόμη κρίση πανικού. Μαθαίνω πώς είναι σε ήπια καταστολή και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Δεν ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και η γυναίκα του είναι εκείνη που έχει επικοινωνία με τους δικηγόρους του… αλλά και με συνεργάτες και φίλους που τον στηρίζουν. Το κινητό τηλέφωνό του είναι κλειστό.

Θα επανέλθω τις επόμενες ημέρες…

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.