Συνέλαβαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Περιστέρι

featured image

Πριν από λίγο συνελήφθη στο Περιστέρι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σύντροφός του Ελένη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Το ένταλμα που αφορούσε τον κ. Μικρούτσικο σχετιζόταν με ερήμην καταδίκη για δυσφήμιση, ενώ όσον αφορά τη σύντροφό του το ένταλμα είχε να κάνει με οικονομικές παραβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το όχημα του παρουσιαστή για τυπικό έλεγχο. Μέσα από το τερματικό της αστυνομίας κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και των δύο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιάννης Κουκουράκης: – «Όποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει τη καύλα που έχει ο που%@ς του…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

Όπως προέκυψε τόσο ο κ. Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο προκειμένου να σβήσει η ποινή τους με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σε βάρος τους τα εντάλματα σύλληψης. Οι ίδιοι φέρεται να αγνοούσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις. Πάντως, το ζήτημα αναμένεται να διευθετηθεί και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ώρες στο σπίτι του.

Πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή να μένει κρατητήριο απόψε και να περνάει αύριο από τον Εισαγγελέα και άλλες να έχει περάσε ήδη με την υπόθεση να έχει πάρει αναβολή.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.