Σοφία Τούμπα – Ο καθηγητής πατέρας μου άφησε έγκυο την μαθήτρια μητέρα μου. Σήμερα δεν με αναγνωρίζει

featured image

Η εξουσία των “ανωτέρων” και η χειραγώγηση των “αδυνάτων” ακόμη και των ανήλικων δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό του θεάτρου ή της τηλεόρασης. Είναι και στην καθημερινή ζωή μας. Αυτό αναδεικνύουμε σήμερα με την μαρτυρία της Σοφίας.

Μια καλλονής που μέχρι και σήμερα… δεν γνωρίζει τυπικά ποιος είναι ο πατέρας της. Η Σοφία αποφάσισε να μας στείλει ένα γράμμα για να κοινοποιήσει την ιστορία της, προσδοκώντας πώς μαζί της, θα ενωθούν κι άλλες φωνές που ζούν την ίδια κατάσταση.

Σκοπός της; Ν΄ αλλάξει ο νόμος… και να βγάλει απο μέσα της αυτό που την βασανίζει εδώ και χρόνια. Το “γιατί ρε πατέρα δεν μ’ αναγνωρίζεις;”

 

Διαβάστε το γράμμα της όπως ακριβώς μου το έστειλε. Δεν άλλαξα ούτε λέξη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός σε τροχαίο ο τερματοφύλακας Γιάννης Αγριόδημος – Θρήνος στα Social media

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Όλο το παρασκήνιο – Παγώνει η συνεργασία του Παύλου Χαϊκάλη για νέα σειρά.

 


 

Νάσο, αποφάσισα να σου γράψω την ιστορία μου, γιατί σε διαβάζω χρόνια και θεωρώ πως δεν θα αλλάξεις λεξη από τα γραφόμενα μου. Είμαι η Σοφία λοιπόν, γεννήθηκα στην Αθήνα πριν κάποια χρόνια και μεγάλωσα στην Τρίπολη Αρκαδίας με τον παππού μου και την γιαγιά μου, τους γονείς της μητέρας μου. Η μητέρα μου, όταν γεννήθηκα ήταν μόλις 16 χρονών, ανήλικη δηλαδή, ο σύντροφός της τότε, ο βιολογικός μου πατέρας, ήταν 25 χρονών και ο καθηγητής της στο λύκειο, συγκεκριμένα στο μάθημα της Βιολογίας. Αμεσως μετά την γέννα η μητέρα μου βρέθηκε στην εντατική, εγώ στην επαρχία με τον παππού και την γιαγιά οι οποίοι έγιναν γονείς μου και μου έδωσαν απέραντη αγάπη!!! Ο παππούς ήταν εκπαιδευτικός, γνωστό όνομα στην Τρίπολη, η μητέρα μου όταν έμαθε ότι είναι έγκυος πανικοβλήθηκε, δεν αποκάλυψε τότε από ποιον, γιατί ο τάδε,την τρόμαξε, την έκανε να πιστεύει ότι φταίει η ίδια, ότι θα την συζητάει όλο το χωριό για αυτό που έκανε. Ετσι, αντι να αναλάβει τις ευθύνες του, προτίμησε να φύγει από την Τρίπολη, να την εγκαταλείψει και να επιστρέψει στην πόλη του. Δεν με αναγνώρισε ποτέ!! Ακόμα και τώρα αρνείται να κάνουμε τεστ DNA.. Και κάπως έτσι μεγάλωσα μακριά τους και μεγαλώνοντας έμαθα να γίνομαι ακόμα και πιο ώριμη και να προσπαθώ να κλείνω πληγές. Τις δικές μου, τις δικές της……..

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.