Καμάλα Χάρις: Οργή στο Twitter με το εξώφυλλό της στη Vogue - Ισχυρίζονται πως την… «άσπρισαν»

featured image

Την Καμάλα Χάρις φιλοξενεί η Vogue στο εξώφυλλο του Φεβρουαρίου και πριν καν κυκλοφορήσει το περιοδικό, έχει κιόλας δημιουργηθεί στα social media το απόλυτο χάος. Η πρώτη γυναίκα εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ποζάρει σε δύο εκδοχές του εξωφύλλου με κοστούμι και τα διάσημα sneakers της. Ωστόσο, το όλο κόνσεπτ όχι μόνο δεν άρεσε σε πολύ κόσμο, αλλά προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών του Twitter.

Ο λόγος; Κατηγορούν το περιοδικό και τη διευθύντριά του, Άννα Γουίντορ πως το κόνσεπτ δεν ταιριάζει στην Καμάλα Χάρις, είναι πολύ απλοϊκό, στα όρια του προσβλητικού, ενώ ισχυρίζονται πως την… «άσπρισαν». Το διάσημο περιοδικό δημοσίευσε τα δύο εξώφυλλα – δεν έχει αποφασισθεί ακόμη ποιο από αυτά θα είναι το τελικό με το οποίο θα κυκλοφορήσει η αμερικανική έκδοσή του – στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter κι αμέσως προκλήθηκε ο απόλυτος χαμός.

Vice President-elect @KamalaHarris is our February cover star!

Making history was the first step. Now Harris has an even more monumental task: to help heal a fractured America—and lead it out of crisis. Read the full profile: https://t.co/W5BQPTH7AU pic.twitter.com/OCFvVqTlOk

— Vogue Magazine (@voguemagazine) January 10, 2021

Στη μία εκδοχή η Χάρις ποζάρει μπροστά σε μια ροζ μεταξωτή κουρτίνα, με μαύρο κοστούμι και τα sneakers της, και στην άλλη με μαύρο κοστούμι έχοντας ως φόντο μια χρυσή κουρτίνα και γενικότερα χρυσά χρώματα. Ο φωτισμός λένε πως είναι κακός, επισημαίνοντας κάποιοι πως έχουν μέχρι «ασπρίσει» τη νέα εκλεγμένη Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Kamala Harris's skin 'lightened' by Vogue for cover. Internet reacts strongly pic.twitter.com/XSmR7Qk8LV

— Times No1 (@no1_times) January 11, 2021

First, the lighting in both is atrocious. What’s with the messy curtain in the first cover and the weird short curtain with a pattern tablecloth in the second cover? Did @voguemagazine run out of ideas?It’s like someone wasn’t even trying to do their job. @KamalaHarris is a 👸🏽! https://t.co/z9KvmYPLUY

— Write to Imagine (@write2imagine) January 11, 2021


«Τι χάος» έγραψε ο Γουατζαχάτ Άλι. Για να συμπληρώσει: «Η Άννα Γουίντουρ δεν πρέπει πραγματικά να έχει φίλους και συναδέρφους, μαύρους». Στην ίδια λογική κινήθηκαν και πολλοί χρήστες που δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τη διευθύντρια της Vogue.

Το περιοδικό αρνείται πως άσπρισαν το δέρμα της Καμάλα Χάρις, αλλά δεν φαίνεται να έπεισαν και πολλούς. Περισσότερο, όμως, τους έχει εξοργίσει το γεγονός πως για εξώφυλλο είναι πολύ casual, ειδικά στη φωτογραφία με το μαύρο κοστούμι τονίζοντας πως δεν ταιριάζει στο νέο της θεσμικό ρόλο. Όπως λένε πολλοί, θα μπορούσαν την επίμαχη φωτογραφία να τη χρησιμοποιήσουν μέσα στις σελίδες και όχι για εξώφυλλο.

Anna Wintour, editor-in-chief of Vogue 'blasted' for doing a Grihalakshmi — white washed the photo of Kamala Harris, who posed for the fashion magazine's cover.

— Abhy VM (@poetsandgypsies) January 11, 2021

This is difficult for me…KAMALA HARRIS DESERVED A BETTER VOGUE COVER WHAT IN GODS MAME WAS THAT 2nd PHOTO?

— aokileesimmons 🇯🇵🇰🇷🇫🇷🇺🇸 (@aokileesimmons) January 10, 2021

Όπως αναφέρεται στον αμερικανικό Τύπο, η ομάδα της Χάρις είναι και αυτή εκνευρισμένη, καθώς όπως διαβάζουμε, τα συγκεκριμένα εξώφυλλα δεν ήταν κάτι που είχαν συμφωνήσει και οι δύο πλευρές και πως έμαθαν ότι άλλαξε όταν είδαν το επίμαχο tweet του περιοδικού στο Twitter.

Kamala Harris’ team says they were blindsided by #Vogue’s cover photo that was switched with a casual black attire w/ Chuck Taylor sneakers 👟, instead of her chosen Powder Blue Power Suit worn for her cover shoot. Either way, #KamalaHarris looks great!https://t.co/EjkzzCOmCv pic.twitter.com/LGJ3D92MYx

— I Am Neecha 🌷🎀💖🌹💞👠💐 #BidenHarris2020 (@AuthorJoeNBrown) January 11, 2021

Για την ιστορία, τη φωτογράφηση έκανε ο νεαρός φωτογράφος, Τάιλερ Μίτσελ, ο οποίος στα 23 του έγινε διάσημος για τη φωτογράφηση της Μπιγιονσέ για τη Vogue το 2018.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.