Θρίλερ με τη δολοφονία στα Βίλια – Η “Μαφία του Λευκού Τίγρη” πίσω από τo έγκλημα

featured image

Τι συμβαίνει με τα χρηματικά ποσά που έμπαιναν στους λογαριασμούς της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στα Βίλια, ψάχνουν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να ρίξουν φως στις άγνωστες πτυχές γύρω από τo έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη Κινέζα, εκτός του ότι δεν είχε σταθερή εργασία και κατά συνέπεια σταθερό εισόδημα, είχε παράλληλα την ευχέρεια να βρίσκεται συχνά – πυκνά πριν την δολοφονία στα καζίνο Λουτρακίου και Πάρνηθας και μάλιστα διαθέτοντας χρυσή κάρτα εισόδου. Κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει πως είχε συχνή παρουσία εκεί, η οποία συνοδεύονταν προφανώς και με το τζογάρισμα μεγάλων χρηματικών ποσών στο τραπέζι του black jack.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Λευτέρης Πανταζής: Μπορεί να έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αφροδίτη του Big Brother δέχθηκε πρόταση για να παίξει σε αισθησιακή ταινία

Παράλληλα φαίνεται πως είχε συχνή παρουσία ακόμα και σε κλειστές παράνομες Κινέζικες λέσχες στο κέντρο της Αθήνας, όπως στην Ομόνοια και την Κυψέλη. Μάλιστα σε μια από τις λέσχες τις Κυψέλης φαίνεται πως έδινε σχεδόν καθημερινά το παρών, πλην όμως όταν οι αστυνομικοί έφτασαν μέσω ερευνών στο συγκεκριμένο κτήριο, βρήκαν τις πόρτες κλειστές. Άλλωστε μην ξεχνούμε πως η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα λόγω covid. Παράλληλα αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός πως αυτές οι λέσχες ελέγχονται απόλυτα από την Κινεζική Μαφία και κατά συνέπεια ερευνάται ενδεχόμενη σχέση του θύματος, με την «Μαφία του λευκού Τίγρη».


Όσον αφορά στην εισροή χρημάτων στον τραπεζικό της λογαριασμό, αποτελεί επίσης ένα μυστήριο για τους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς οι πληροφορίες λένε πως είχε ένα ποσό που ίσως δεν δικαιολογείται για άτομο που δεν έχει σταθερή εργασία. Βέβαια δεν αποκλείεται αυτά τα ποσά να είναι προϊόν «ξεπλύματος» από τις δραστηριότητες της σιωπηρής Κινέζικης Μαφίας. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν καταλήξει σ’ ένα συμπέρασμα, όσον αφορά στο γεγονός πως το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε «διπλωμένο» σε βαλίτσα γυμνό, μόνο μ ένα εσώρουχο.

Στην ερώτηση που έκανε το newsit, σε αστυνομικό που έχει γνώση των ερευνών, για το γεγονός πως τα ρούχα της άτυχης γυναίκας δεν βρέθηκαν, η απάντηση ήταν απλή και λογική:

«…της έβγαλαν τα ρούχα και τα εξαφάνισαν για να μην αναγνωριστεί άμεσα το πτώμα, καθώς στην εξαφάνιση που είχε δηλωθεί στο «silver alert», αναγράφονταν και τα ρούχα που φορούσε την επίμαχη ημέρα»

Βέβαια η ταυτοποίηση της άτυχης γυναίκας έγινε σχεδόν άμεσα, καθώς τα αποτυπώματά της υπήρχαν ήδη στην βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ, καθώς η 38χρονη είχε συλληφθεί το 2010 στην Θεσσαλονίκη, έχοντας εισέλθει παράνομα, μέσω Έβρου στην χώρα μας.

Παράλληλα το 2013 είχε συλληφθεί σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη για Κινέζους στο κέντρο της Αθήνας και είχε δακτυλοσκοπηθεί εκ νέου. Άλλωστε και όπως γίνεται γνωστό πια από τις έρευνες, οι Κινέζοι είναι ένας λαός που αν μη τι άλλο αγαπά τα τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο.

Από τους πρώτους που κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση στην Ασφάλεια ήταν ο κουμπάρος και συγκάτοικος του θύματος. Άλλωστε ήταν ο άνθρωπος που δήλωσε την εξαφάνιση τις στο Α/Τ Ομονοίας, με καθυστέρηση πέντε ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του είπε πως η 38χρονη έφευγε από το διαμέρισμα στο Μεταξουργείο, όπου διέμενε με τον ίδιο κι άλλο ένα ζευγάρι, επίσης από την Κίνα και επέστρεφε μέρες μετά. Για το λόγο αυτό αρχικά δεν έδωσε σημασία στην απουσία της.

Άρχισε πια να ανησυχεί όταν τον πήραν τηλέφωνο συγγενείς της από την Κίνα, και του είπαν πως έχουν να επικοινωνήσουν ημέρες μαζί της, καθώς το τηλέφωνό της ήταν κλειστό. Αφού την αναζήτησε σε διάφορα στέκια Κινέζων που ήταν πιθανό να βρίσκεται και όταν πια δεν είχε νέα της, επικοινώνησε εκ νέου με τους συγγενής της στην Κίνα και έπειτα δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Στο μεταξύ και όσον αφορά στις εν εξελίξει έρευνες, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν λάβει βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να διαπιστώσουν εάν κάποιος από τους ανθρώπους που συναναστρεφόταν την 38χρονη, τις επίμαχες ημέρες της εξαφάνισης και βέβαια της δολοφονίας , είχε φύγει από την Ελλάδα για την Κίνα.

Βέβαια οι έρευνες των Αστυνομικών συναντούν πολλές δυσκολίες, καθώς η Κινεζική Κοινότητα στην Ελλάδα είναι ιδιαιτέρως εσωστρεφής και δύσκολα ανοίγεται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δολοφονία… [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.