H Ιωάννα Τούνη στο Ντουμπάι με την κολλητή της

featured image

Η Ιωάννα Τούνη, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, έδωσε το στίγμα της μέσω Instagram, και αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Στο Ντουμπάι μαζί με τη φίλη της Στέλλα Πάσσαρη βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram. Από τη στιγμή που βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δεν σταμάτησε να… πυροβολεί μέσω instagram, ανεβάζοντας instastories από την περιήγησή της στα εμπορικά καταστήματα και τους δρόμους.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι διαδικτυακοί φίλοι της Ιωάννας Τούνη που θέλησαν να τη ρωτήσουν πως κατάφερε να ταξιδέψει στο εξωτερικό εν μέσω lockdown.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στον Ρέμο για την Πρωτοχρονιά στο Mega: «Άξεστος και χωρίς τρόπους”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κωστόπουλος για το Ντουμπάι: «Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά για τέτοιο ταξίδι» (vid)

Η γνωστή Influencer, όμως απάντησε ξεκάθαρα στις απορίες των followers της: “Επειδή στέλνετε άπειρα μηνύματα τι έκανες και πώς πήγες… Δεν έχουμε κάποιο κονέ με την Πρεσβεία εδώ πέρα. Απλά πηγαίνεις σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, σου κάνουν τα χαρτιά οι άνθρωποι, σε βοηθάνε, κάνεις Covid τεστ και εφόσον είσαι αρνητική, μπορείς να ταξιδέψεις στις χώρες που δεν έχουν lockdown!”.


Σε ανάρτησή της, μάλιστα, στο Instagram η Ιωάννα Τούνη δήλωσε ευλογημένη που μπορεί, παρά τους δύσκολους καιρούς, να ταξιδεύει και να συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση.

“Σήμερα γιορτάζω λοιπόν (εγώ και η μισή Ελλάδα) και οι ευχές σας είναι άααααπειρες και υπέροχες! Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς… ειλικρινά. Νιώθω τόσο ευλογημένη, που παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μπορώ και ταξιδεύω σε έναν τόσο όμορφο προορισμό, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Ελπίζω τα στόρυ και οι φωτογραφίες που θα σας δείξω, να σας μεταφέρουν όμορφα vibes και να σας ταξιδέψουν!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.