Κλάμα! Αναγνωρίζετε την κυρία στον Εθνικό Κήπο; Κι όμως είναι άντρας

featured image

Μια εικόνα από τα παρασκήνια της φωτογράφησης για την παράσταση που συμμετείχε «Το κλουβί με τις τρελές» δημοσίευσε χθες ο Λάκης Γαβαλάς, στην οποία ποζάρει στον Εθνικό κήπο ως drag queen γυναίκα, μαζί με έναν σκύλο και αποχαιρετά το 2020 σχολιάζοντας:

 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκλαψε το Πανελλήνιο – «Μόνο ο Χριστός και ο Τριαντάφυλλος περπατάνε στο νερό»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Επική ξεφτίλα της Μαριπόζα στο Twitter: «Είδε ότι δεν πουλάει ο κ@λ@ς της και…

«Φίλοι μου καλημέρα και χρόνια πολλά!!Αποχαιρετώ μια χρονιά που θέλω αρχικά να ευχαριστήσω γιατί με διατήρησε υγιή, επίσης μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο κινηματογραφικό έργω Broadway στο ρολό φημισμένης drag queen (κρατάω το queen), από οπού και το στιγμιότυπο από το γύρισμα τον Σεπτέμβριο στον Εθνικό Κήπο…!!


Στο άλλο Broadway το θέατρο της Άγιου Μελέτιου ετοιμάσαμε το κλουβί με τις τρέλες κάνοντας τον ΖΑΖΑ στον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά  και στην τηλεόραση στον ρόλο του κριτή στο My style rocks..! Αισθάνομαι υπεύθυνος τίμιος και με ταλέντο μετά την διεκπεραίωση αυτών των τιμητικών αναθέσεων και όπως πάντα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό…!

Γι αυτούς τους λόγους είμαι χαρούμενος με αυτόν τον χρόνο που μου έδωσε την ευκαιρία να φανό χρήσιμος… Εύχομαι και το 21 να μου επιτρέψει να συνεχίσω την δική μου παράσταση με την δική του συμπαράσταση…!!Καλός να μας έρθει λοιπόν!!»

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.