Εισβολή στο Καπιτώλιο: Βρέθηκε τελικά ο Τσακ Νόρις στην Ουάσιγκτον; Ο ηθοποιός απαντά

featured image

Μία φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσε πανικό στα social media όσον αφορά την παρουσία του γνωστού ηθοποιού, Τσακ Νόρις στις ταραχές στην Ουάσιγκτον και την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο. Ο «σκληρός» της αμερικανικής τηλεόρασης αναγκάστηκε να διαψεύσει επίσημα τις φήμες ότι ήταν παρών στην στις ταραχές στην αμερικανική πρωτεύουσα την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός άνδρα που η αλήθεια είναι ότι του μοιάζει πολύ.

Ο πρωταγωνιστής σε αμέτρητα memes έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο: «Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός ούτε ήμουν εκεί. Κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης».

I recently learned there was a Chuck Norris lookalike at the DC Capitol riots. It wasn’t me and I wasn’t there. There is no room for violence of any kind in our society. I am and always will be for Law and Order.


Your friend, Chuck Norris pic.twitter.com/LruKwViWRL

— Chuck Norris (@chucknorris) January 12, 2021

Μιλώντας σε αμερικανικό ΜΜΕ ο ατζέντης του είχε διαψεύσει ότι απεικονιζόταν ο πελάτης του στην εν λόγω φωτογραφία, κάνοντας μάλιστα στον φίλο του και ένα κοπλιμέντο.

«Παραμένει στο Τέξας μαζί με την οικογένειά του» δήλωσε ο Έρικ Κρίτζερ, παραδεχόμενος μεν ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, όμως σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι «ο Τσακ είναι πολύ πιο ωραίος».

I have no doubt Chuck Norris is MAGA but this guy isn't him. Very good lookalike but too young. pic.twitter.com/kD8bXNRzlW

— Danielle Huss (@daniellehuss) January 12, 2021

O 80χρονος σήμερα ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τις πολιτικές του απόψεις. Ανήκει στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών και το 2016 είχε στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκλογική του αναμέτρηση με τη Χίλαρι Κλίντον. Στις εκλογές του 2020 ωστόσο, δεν προχώρησε στην ίδια ενέργεια.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.