Πρόωρος γάμος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Καλλιάνο

featured image

Με την αυγή της νέας χρονιάς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, που ανάρτησε και σχετικές φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Ο γάμος με την όμορφη δερματολόγο Χάρις Δαμιανού είχε προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο, ωστόσο το γεγονός ότι η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί επίσπευσε το μυστήριο. Γι’ αυτό άλλωστε και τελέστηκε τώρα πολιτικός γάμος με μάρτυρες τους δυο καλούς φίλους του βουλευτή, τον Γιώργο Καπνάκη και τον Ηλία Λαμπρινάκο.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, κάτι που επίσης είχε γνωστοποιήσει ο κ. Καλλιάνος μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας μάλιστα και το μονόπετρο που χάρισε στην αγαπημένη του.


«Σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε… Για πάντα…» έγραφε τότε ο 42χρονος βουλευτής του Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών του κυβερνώντος κόμματος κάτω από τη σχετική φωτογραφία. Μάλιστα όπως τόνισε, είχε αιφνιδιάσει τη γυναίκα της ζωής του.

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε. Της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει. Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων» κατά δήλωσή του.

Χάρις, σήμερα είναι η πρώτη σελίδα του καινούριου βιβλίου που θα γράψουμε μαζί. Σε αγαπάω πολύ!

Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας για το γάμο μας.

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos στις Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.