Γεωργαντάς: Τρέχοντας θα κάνω το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

featured image

Υπέρ του εμβολίου κατά του κορονοϊού τάχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, σημειώνοντας ότι θα το κάνει «τρέχοντας».

«Τρέχοντας θα κάνω το εμβόλιο! Εννοείται! Δεν θέλω τώρα να μπω σε αυτή τη συζήτηση αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι μας. Εγώ έχω και μια μητέρα, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο Θέμης Γεωργαντάς αναφέρθηκε και στα MAD Video Music Awards που θα προβληθούν από το κανάλι σήμερα το βράδυ, τα γυρίσματα των οποίων έγινε με τα δεδομένα που προστάζει η πανδημία του κορονοϊού.


«Κάναμε ό,τι έχει γίνει διεθνώς με όλα τα μεγάλα events, μια διοργάνωση χωρίς κοινό. Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή. Τεχνικά, για όσους ασχολούνται, θα δούμε πρώτη φορά στην Ελλάδα κάτι που έχει βιντεοσκοπηθεί με κάμερες ALEXA. Δεν έχει γίνει καμία έκπτωση στην παραγωγή, η μόνη διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει κοινό. Εγώ όταν ήμουν στη σκηνή προσπαθούσα να φανταστώ ότι έχω κόσμο μπροστά μου.

Θα δούμε πολλά εντυπωσιακά acts, θα δούμε πολλές ωραίες συνεργασίες στη σκηνή, οι απονομές γίνονται κανονικά. Η 17η απονομή των βραβείων θα μείνει στην ιστορία γιατί έγινε υπό αυτές τις συνθήκες. Τα γυρίσματα έγιναν στη διάρκεια δύο ημερών, αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.