Η Ρούλα Ρέβη στέλνει το δικό της μήνυμα στις μητέρες: «Το μαμαδόμετρο ας το βάλουν μερικές στο συρτάρι»

featured image

Το δικό της μήνυμα προς όλες τις μαμάδες στέλνει η Ρούλα Ρέβη μέσω ανάρτησής της στο Instagram τονίζοντας πως πρέπει να βάλουν το μαμαδόμετρο στην άκρη.

«Με ρωτάτε συνέχεια αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα παιδιά. Πολλές γυναίκες μου ζητάνε να τις ενθαρρύνω, γιατί περιμένουν δίδυμα και ο περίγυρος τους τις απογοητεύει μάλλον τις τρομάζει θα έλεγα . Και εγώ λέω πως η ζωή σου δίνει ό,τι μπορείς να αντέξεις και πως ο καθένας έχει μια άποψη μόνο που μερικές φορές την έχει χωρίς την εμπειρία. Άλλες πάλι γυναίκες μου λένε πως φοβούνται ότι τα μοναχοπαίδια τους θα γίνουν κακομαθημένα χωρίς αδέρφια και πως δεν θα μάθουν ποτέ να μοιράζονται, άλλες πάλι ανησυχούν πως αν κάνουν παιδιά με διαφορά ηλικίας μεγάλη μεταξύ τους δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να κάνουν παρέα, άλλες πάλι έχουν βγάλει το μαμαδόμετρο και μας δίνουν οδηγίες λες και τα κάνουμε όλα λάθος. Λοιπόν κανείς δεν ξέρει τίποτα, αυτό λέω εγώ. Πας με γνώμονα την αγάπη και την παρουσία σου. Η παρουσία είναι ίσως η μοναδική λέξη που όλες θα έπρεπε να έχουμε κοινό παρονομαστή σαν μαμάδες. Αν εγώ έχω δίδυμα που μοιράζονται τα πάντα με απόλυτη αγάπη και δόσιμο, αν εσύ έχεις ένα παιδί μόνο που νομίζει πως είναι το κέντρο του κόσμου, αν έχεις 2 ,3, 5, 6 παιδιά ποιος είναι ο στόχος σου; Είναι να είσαι παρούσα, να είσαι εκεί όσο περισσότερο μπορείς φυσικά» αναφέρει.


«Μην βάζεις πρόγραμμα, αυτό ξέρω μόνο να πω, ποσά παιδιά θα σου φέρει η ζωή αυτό δεν έχει πρόγραμμα. Έχει όμως σχέδιο και πλάνο η αγάπη που θα δώσεις, η ποιότητα χρόνου που θα δώσεις και το μαμαδόμετρο ας το βάλουν μερικές στο συρτάρι. Δεν μετράμε εδώ ποιος το κάνει καλύτερα και ποια έχει το καλύτερο πρόγραμμα. Εξάλλου πότε αγάπησε κανείς με πρόγραμμα; Ποτέ. Αυτά για τις γυναίκες που με ρωτάνε και στέλνω την αγάπη μου» προσθέτει η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.