Έσκασε ΤΩΡΑ – Ανοίγουν καφέ και εστιατόρια. Αυτή είναι η ημερομηνία

featured image

Πάνε προς άνοιγμα και οι καφετέριες και τα εστιατόρια σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Άλλωστε αύριο ανοίγει ελεύθερο όλο το λιανεμπόριο, χωρίς ραντεβού αλλά με τήρηση των αυστηρών υγειονομικών κανόνων. Και οι πληροφορίες έρχονται να δώσουν χαρά σε μια πολύ μεγάλη μερίδα εργαζομένων που τόσο καιρό είναι παγωμένοι αλλά και στο κοινό που έχει μεγάλη ανάγκη να βγεί έξω μετά απο τόσους μήνες αυτοπεριορισμό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο. Αυτοάνοσο η κορονοϊός;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor» – Οσμή σκανδάλου με την παραμονή όλων. Το αυτογκόλ του Τούρκου

Ήδη οι εργασίες στα καταστήματα είναι πυρετώδεις, με τις βιτρίνες να αλλάζουν, τα ράφια να γεμίζουν, τους εργαζόμενους να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δουλειά τους μετά από καιρό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν καφέ και εστιατόρια και μάλιστα άμεσα. Το σχέδιο προβλέπει άνοιγμα τη 1η Φεβρουαρίου με μοναδική προϋπόθεση να μείνουν τα κρούσματα στα επίπεδα που είναι σήμερα.

Αναφερόμενος στην εστίαση ο καθηγητής Γώγος, με χτεσινές του δηλώσεις τόνισε «Εάν τα πράγματα πηγαίνουν όπως πηγαίνουν και κρατηθούν αυτά τα δεδομένα, θα το δούμε κι αυτό».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.