Ανατροπή στην υπόθεση του Κώστα Δασκάλου – “Τον έφαγαν για 600 ευρώ”

featured image

Σε θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη εξελίσσεται ο θάνατος του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου Κώστα Δασκάλου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από την Καβάλα και το πτώμα του βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου, με τον θάνατό του να αποδίδεται αρχικά σε ατύχημα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Καλά θα μας τρελάνει ρε;» Νεαρή χωρίς SMS ξεφεύγει από τον έλεγχο αστυνομικών (Video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Βούλιαξαν» τα Jumbo το Δεκέμβριο-Τρομερές απώλειες από το lockdown

Όμως η αποκλειστική μαρτυρία ενός αυτόπτη που εξασφάλισε η «Espresso» ανατρέπει όλα τα δεδομένα, καθώς κάνει λόγο για δολοφονία! Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή υπολογίζει ότι ο θάνατος επήλθε περίπου έναν μήνα πριν βρεθεί το πτώμα, κάτι που συμπίπτει με τον χρόνο εξαφάνισης του 40χρονου, και τον είχε αποδώσει σε πνιγμό, καθώς δεν εντόπισε προθανάτιες κακώσεις ούτε ίχνη πάλης. Έτσι, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αν και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.


Η εφημερίδα εξασφάλισε τη μαρτυρία ενός άνδρα που μένει ακριβώς απέναντι από το επίμαχο πηγάδι όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Κώστας Δασκάλου και ανατρέπει την εκτίμηση του ιατροδικαστή υποστηρίζοντας ότι ο δημοτικός υπάλληλος δολοφονήθηκε! «Ξέρεις ότι τον φάγανε για 600 ευρώ;» είναι η πρώτη αποκαλυπτική φράση του! Ο μάρτυρας συνεχίζει τη διήγησή του περιγράφοντας πώς είδε πρώτη φορά τον Κώστα Δασκάλου, τον οποίο δεν γνώριζε:

«Φορούσε ένα γιλέκο του δήμου και κοιμόταν απέναντι από το σπίτι μου, στις 4.30 το πρωί. Ο πατέρας του είπε ότι έφυγε από το σπίτι στις 6.40… Αυτό δεν ισχύει, τη βραδιά εδώ την έβγαλε. Στις 10.30 το πρωί τού έκανα καφέ, τον σκουντάω, δεν απαντάει. Πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα και ήρθαν δύο μηχανές της ΔΙΑΣ και μετά από 40 λεπτά το ΕΚΑΒ. Μου λένε “φύγε γιατί δεν φοράς μάσκα”. Πήγα απέναντι στο σπίτι μου και έκοβα ξύλα. Επειτα από περίπου τρία τέταρτα φεύγουν η ΔΙΑΣ και το ασθενοφόρο και αφήνουν τον Κώστα να φύγει…» περιγράφει.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.