Ο Τσιάρτας αντιδρά που ο Αντετοκούνμπο είναι σε φωτογραφία για την επέτειο της επανάστασης του '21 (pic)

featured image

Ακόμα ένα παραλήρημα από τον Βασίλη Τσιάρτα με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην φωτογραφία για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του ’21.

Αντιδράσεις για ακόμη μία φορά προκαλεί ο Βασίλης Τσιάρτας με το παραλήρημά του, αυτή την φορά για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο  σε φωτογραφία για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στον Ρέμο για την Πρωτοχρονιά στο Mega: «Άξεστος και χωρίς τρόπους”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κωστόπουλος για το Ντουμπάι: «Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά για τέτοιο ταξίδι» (vid)

Στον παλαίμαχο διεθνή άσο δεν άρεσε το γεγονός οτι o «Greek Freak» είναι δίπλα σε διαχρονικά μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας, καθώς αρνείται να αντιληφθεί τον συμβολισμό της παρουσίας του δίπλα σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το 1821, όπως είναι ο Περικλής, η Μαρία Κάλλας και ο Γιώργος Παπανικολάου, αλλά έχουν κάνει γνωστή την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.


Αναλυτικά το μήνυμά που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook…

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης».

Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.