Αυτοί είναι οι φετινοί «Μαχητές» στο Survivor – Κοιτούν εμφάνιση όχι χαρακτήρα;

featured image

απο το nassosblog.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για την καταπολέμηση της πανδημίας και τον τελικό του Big brother άρχισε και ήδη η παραγωγή του Survivor βρισκεται στην τελική ευθεία πριν την αναχώρηση.

Χθες ο Άτζουν ήταν ο τελικός κριτής για την επιλογή των παικτών που ο Άγιος Δομήνικος πάρα την καραντίνα ετοιμάζεται ολοταχώς να φιλοξενήσει ως Διάσημους Κ Μαχητές του Survivor 2021.

Οι παίκτες ενημερωνονται τα τελευταία 24ωρα .. εμβολιάζονται… καταστρωνουν στρατηγικές και ετοιμάζουν βαλίτσες με όνειρο τη δοξα τη φήμη και την εφήμερη δημοσιότητα που τους αντιστοιχεί.

Όλα γίνονται με άκρα μυστικότητα όμως τίποτα δεν μένει κρυφό όταν είσαι καλός στη δουλειά σου και πάρα τα πρώτα ονόματα των Διάσημων που έχουν κλείσει είναι αυτά της My Style Rocks Κατερίνας Στικουδη και του ιντριγκαδορου Τριανταφυλλου ..

Εμείς σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά τρεις Μαχητές που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση τους. Daniel Princeton, Nasos Dallis και η ποθητή Θεσσαλονικιά Χριστίνα Λυκοπουλου.

Μπορεί τα εμβόλια του covid στην Ελλάδα να αργήσουν..τα υπογλωσσια όμως σίγουρα θα καταναλωθούν με τέτοιες καυτές παρουσίες.. ωστόσο μη ξεχνάμε όταν δίνεις σημασία Άγγελε Κ Παναγιώτα σε εμφάνιση και Όχι σε χαρακτήρες κατι δε πάει καλά… είστε τυχεροί που η πανδημία πάει μέχρι Απρίλη γιατί μετά εκεί στο Σκάι με το κόσμο να θέλει να βγει έξω… Δεν θα το βλέπετε ούτε εσείς…


Αυτοί είναι τρεις. Τις επόμενες ημέρες θα σας έχω κι άλλους… βλέπετε οι «κατάσκοποι» μου από την Πόλη μου έδωσαν ραπόρτο.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.