Έξαλλος ο Ατζούν με την Στικούδη. Της πρότεινε «Survivor» και εκείνη έκλεισε στο «Familiar»

featured image

Δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να συνεχίζεται η συνεργασία του τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί με την Κατερίνα Στικούδη είτε γίνει «My style Rocks» είτε όχι.

Σας είχα γράψει πριν μερικές μέρες για τα σενάρια που θέλουν τη Δούκισσα Νομικού να αναλαμβάνει τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας εφόσον αποφασίσει ο ΣΚΑΪ έναν ακόμη κύκλο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πιλότος της Φόρμουλα 1: Η σεξουαλική χειρονομία σε μοντέλο που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο (Video/Photos)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Χριστίνα Ορφανίδου βγάζει στη φόρα τον εμμονικό που της επιτίθεται με χυδαία σχόλια

“My Style Rocks” – Τέλος η Στικούδη. Αυτή είναι η νέα παρουσιάστρια


Τώρα υπάρχει παρασκήνιο που επιβάρυνε και άλλο το κλίμα. Και δεν αναφέρομαι φυσικά στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του «My Style Rocks» παρά τις πολλές τονωτικές ενέσεις που έγιναν στο πρόγραμμα.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Ατζούν για δεύτερη φορά μετά από πολλά χρόνια μέσω στενού του συνεργάτη στην «Ατζούν Μίντια» πρότεινε στην Κατερίνα Στικούδη μια θέση στην ομάδα των «Διάσημων» του «Survivor» έναντι πολύ μεγάλης οικονομικής αμοιβής.

Τι απάντηση εισέπραξε;

Η Στικούδη έκλεισε στο «YourFace Sounds Familiar All Star» που θα προβληθεί από τον Γενάρη στον ΑΝΤ1. Τώρα οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι από πολύ τυπικές έως παγωμένες θα έλεγα. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.