Τομ Κρουζ μαινόμενος: Ουρλιάζει στο συνεργείο στα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» για τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό

featured image

Το γύρο του κόσμου κάνει το ξέσπασμα του Τομ Κρουζ προς το συνεργείο του στα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7». Σε ένα ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Sun ο σταρ του Χόλιγουντ ουρλιάζει σε ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου που φέρεται να μην τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό

Ο 58χρονος σταρ καταγράφηκε σε έξαλλη κατάσταση να κατσαδιάζει δύο μέλη του συνεργείου γυρισμάτων του «Mission: Impossible 7» επειδή, σύμφωνα με τη Sun, στέκονταν σε απόσταση μικρότερη από 2 μέτρα ο ένας από τον άλλον.

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το!» ακούγεται να λέει ο 58χρονος στο ηχητικό ντοκουμέντο.

«Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ» εμάς. Επειδή πιστεύουν σ» εμάς και σ» αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες, γ@@@δες… Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους», ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει ο σταρ.

Όπως αναφέρει η New York Post ο Τομ Κρουζ είναι από τους πρωτοπόρους στο Χόλιγουντ ώστε να επιτευχθούν αυστηροί κανόνες στα γυρίσματα της νέας ταινίας του πετυχημένου franchise, που αυτήν την περίοδο λαμβάνουν χώρα στη Βρετανία. Γι» αυτό και το θέαμα δύο εργαζομένων να παραβιάζουν τους κανόνες αυτούς τον έβγαλε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα το έντονο λογύδριο που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο. Τουλάχιστον 50 μέλη του συνεργείου ήταν παρόντα στο οργισμένο ξέσπασμα του Τομ Κρουζ και παρακολουθούσαν τη σκηνή με ανοιχτό το στόμα.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» έχουν ήδη υποστεί αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, καθώς ηθοποιοί και συνεργείο ταξιδεύουν στην Ευρώπη προσπαθώντας να τα ολοκληρώσουν. Τον Οκτώβριο, ο πρωταγωνιστής του φιλμ μαζί με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ ΜακΚουάρι κάθισαν κάτω μαζί και προσπάθησαν να βρουν λύση, λίγες μέρες αφότου μαθεύτηκε ότι 12 άτομα από το σετ της Ιταλίας βρέθηκαν θετικά στον ιό.


Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.