Στέφανος Τσιτσιπάς – Για πρώτη φορά απαντάει στο κράξιμο για τα Harrods

featured image

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς προέβη σε μία ανάρτηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, όταν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι είναι η ώρα να χτίσει κάποιος Harrods και στην Ελλάδα.

Ο ίδιος αναφέρονταν φυσικά στο γνωστό πολυτελές πολυκατάστημα του Λονδίνου.

Η περίοδος αυτή, που χιλιάδες άνθρωποι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έκανε κάποιους χρήστες του Twitter να ξεσπάσουν εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

[/expander_maker]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αποκαλύψη – Ο Βαϊος Μαργαρίτης ξεφτιλίζει τον αδερφό του. “Λέει ψέματα. Δεν χάρισε σπίτι. Το πούλησε”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Big Brother” – Έξαλλη η μάνα του Πυργίδη . Επιτέθηκε στην Άννα Μαρία

Ο ίδιος βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Ντουμπάϊ λόγω προετοιμασίας για το Australian Open και μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα του «Έλα Χαμογέλα», εξηγώντας τι εννοούσε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Όπως είπε και ο πατέρας μου, μου αρέσει πάρα πολύ η ποιότητα και αξίζει στη χώρα μας να υπάρχει κάτι θετικό και καλό, το οποίο μπορώ να απολαύσουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Δε στενοχωρήθηκα καθόλου, να σας πω την αλήθεια γέλασα. Μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο, ότι το πήραν από αυτήν την πλευρά. Γιατι δεν το εννοούσα καθόλου από αυτή την πλευρά. Πιστεύω ότι η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα» δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΤΟΥΜΠΑΝΟ – The Bachelor: Το Instagram της Σίας… καίει



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.