GNMT 3: Η πρώτη ανάρτηση του Έντουαρντ μετά την αποχώρηση

featured image

Ο Έντουαρντ Στεργίου είναι ο παίκτης του GNTM3 που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς αποχώρησε στον χθεσινό ημιτελικό αφήνοντας στην τελική τετράδα τον Αντρέα, τη Βασιλική, τον Εμιλιάνο και τον Ηρακλή.

Με μια ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν στον διαγωνισμό. «Σημασία έχει να ξέρεις ποιος είσαι και που θέλεις να φτάσεις. Δεν χρειάζεται να λες πολλά, ούτε να μπλέκεις με τους «πολλούς». Στα δύσκολα να χαμογελάς και να θυμάσαι πάντα το λόγο που ξεκίνησες αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την υποστήριξη και αποδοχή σας!».

View this post on Instagram

A post shared by Edward (@edw4rd_stergiou)


Τι θα γίνει στον τελικό

Σήμερα είναι ο τελικός του ριάλιτι μόδας που θα αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite.

Το τρέιλερ του τελικού δείχνει ότι η πρώτη δοκιμασία του τελικού είναι ένα catwalk, όπου τα υπόλοιπα μοντέλα είναι προηγούμενοι παίκτες του ριάλιτι από το bootcamp.

Στο τέλος της δοκιμασίας ένας παίκτης αποχωρεί και μένουν τρεις.  Φωτογράφος στην τελική δοκιμασία θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός.

View this post on Instagram

A post shared by Greece»s Next Top Model (@gntmgr)

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.