Στα everest το Grand Award των Estia Awards 2021

featured image

Τα everest ανακηρύχθηκαν “Best Business of the Year” στα Estia Awards 2021, τα οποία πέραν της πρωτοπορίας και της συνολικής επίδοσης των σημαντικότερων παικτών της αγοράς εστίασης, φέτος επιβράβευσαν την υπευθυνότητα, την προσαρμοστικότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο των εταιριών υπό τις νέες συνθήκες.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αλυσίδα διακρίθηκε για την υιοθέτηση αποτελεσματικών πρακτικών για την προστασία του προσωπικού της και των καταναλωτών έναντι της πανδημίας, αλλά και για την κοινωνική της προσφορά, μέσω της υποστήριξης του ιατρικού προσωπικού της Χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου lockdown.Τα everest απέσπασαν συνολικά 8 διακρίσεις σε ισάριθμες κατηγορίες για μια σειρά από επιτεύγματα, όπως η καινοτόμα υπηρεσία “on the road”, το πρόγραμμα πιστότητας “Bite Club”, οι πρωτοβουλίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος καθώς και η ανανεωμένη προϊοντική γκάμα σάντουιτς.


Η κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή τη σημαντική διάκριση, η οποία μας δίνει μεγάλη χαρά. Τα everest έχουν μια μακρά πορεία με επιτεύγματα σε όλους τομείς.

Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη εποχή, η μάρκα ανανεώνεται διαρκώς με νέες προϊοντικές κατευθύνσεις και πρωτοποριακές υπηρεσίες που συνδυάζουν, τόσο το ψηφιακό, όσο και το φυσικό κατάστημα, όπως η μοναδική υπηρεσία “on the road”. Ο ρόλος των everest ως αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής πολλών ανθρώπων, είναι να είναι πάντα εκεί, προσφέροντας στους καθημερινούς αυτούς ήρωες την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να κατακτήσουν τον δικό τους καθημερινό στόχο. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της νέας μας καμπάνιας «Τα everest ανοίγουν το δρόμο σου». Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε, δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τον καταναλωτή, βελτιώνοντας διαρκώς την καθημερινή του εμπειρία και την επαφή του με τα καταστήματά μας.»

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.