Μαρία Σολωμού: Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο του κορονοϊού

featured image

Στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε!» της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Μαρία Σολωμού, η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, όπου δήλωσε πως είναι αρνητική σε αυτό. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου λέγοντας πως ήθελε να περάσει την Πρωτοχρονιά μαζί τους, αλλά λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, αυτό δε μπορεί να γίνει.

«Δεν έχω καταλάβει πως θα περάσω τα Χριστούγεννα. Είμαι Christmas person. Θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του. Πώς θα γίνει αυτό; Γιατί είμαι αναγκασμένη να μείνω στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου και να κάνω διανυκτέρευση; Με υποχρεώνεις το παιδί μου να κάνει ξεχωριστή Πρωτοχρονιά!», είπε η ηθοποιός.


Σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού δήλωσε: «Δεν είμαι καθόλου από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους που δεν θα τους πω. Αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, καλά εκεί θα γίνω ανθρώπινη ασπίδα εγώ, μπροστά, σκοτώστε με! Είμαι πολύ «περίεργη» με τα εμβόλια. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για Covid είτε είναι για ιλαρά. Γενικά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μία ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει πώς οι απόψεις που αναφέρθηκαν είναι αποκλειστικά και μόνο της Μαρίας Σολωμού και δεν απηχούν τις τοποθετήσεις της εκπομπής.

Να υπενθυμίσουμε πως η ηθοποιός, πριν λίγο καρό σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως δεν φοβάται να κοινωνήσει λόγω κορονοϊου, έχοντας τότε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.