Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της αποβολής

featured image

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη από την ίδια μέσα από ένα συγκινητικό κείμενο στους New York Times πως απέβαλε τον περασμένο Ιούλιο, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ βγήκε σε βίντεο στο CNN, τιμώντας με τον δικό της τρόπο τους «αφανείς ήρωες της πανδημίας του κορονοϊού», σε εκείνους δηλαδή που εργάζονται νυχθημερόν στο πλευρό του κόσμου.

Καθισμένη σε ένα παγκάκι με μαξιλάρια στον κήπο της πολυτελούς βίλας της στην Καλιφόρνια, η Μαρκλ ντυμένη σικ κι έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε μια χαμηλή ponytail, μίλησε για τους αφανείς ήρωες εναντίον του covid-19.

«Σε μια χρονιά που είναι δύσκολη για όλους, εμπνέομαι από τις ιστορίες συμπόνιας στις κοινότητές μας. Σε ολόκληρη τη χώρα, οι άνθρωποι έχουν αφήσει τις δικές τους ανάγκες για να ενώσουν και να υποστηρίξουν τη συλλογική ευημερία εκείνων που βρίσκονται γύρω τους », δήλωσε.


Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Απόψε γιορτάζουμε αυτούς τους αφανείς ήρωες. Κάποιους από αυτούς τους γνωρίζω και άλλους τους χειροκροτούμε από μακριά. Αυτά τα άτομα σηκώθηκαν πάνω και διασφάλισαν τις πιο βασικές ανάγκες στις κοινότητές μας…. Κι έδειξαν σε όλους εμάς πως ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές, όταν ενωθούμε, έχουμε τη δύναμη να υπενθυμίσουμε σε κάποιους άλλους ότι υπάρχει ελπίδα και θα είμαστε εντάξει».

Meghan, The Duchess of Sussex honors the people working to feed those in need during the pandemic on CNN Heroes: An All-Star Tribute. Get Involved: https://t.co/MkgzSomt7H pic.twitter.com/jnPzPtmBGx

— CNN Heroes (@CNNHeroes) December 14, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.