Άννα και Τέα Πρέλεβιτς: Οι κούκλες κόρες του Μπάνε τού εύχονται για τα γενέθλιά του

featured image

Γενέθλια είχε ο Μπάνε Πρέλεβιτς (19/12) και από τις πρώτες που έσπευσαν να ευχηθούν στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ, ήταν οι δύο κούκλες κόρες του, Άννα και Τέα. Τα δύο κορίτσια μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, έστειλαν τις τρυφερές ευχές τους στο μπαμπά τους, στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Η μεγαλύτερη κόρη του 54χρονου Μπένε, η Άννα έγραψε στην ανάρτησή της: «Χρόνια πολλά στον νούμερο ένα άνδρα μας. Σε αγαπάμε από εδώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω πάλι» και έγραψε στα hashtags «οι πιο τυχερές κόρες». Ανέβασε, δε, δύο φωτογραφίες: η μία είναι παιδική όπου εκείνη μικρό κοριτσάκι ποζάρει με τον πατέρα της, ενώ η δεύτερη είναι οικογενειακή στην οποία βλέπουμε και την όμορφη μαμά τους, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά στους Πρέλεβιτς είναι οικογενειακή υπόθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

Η μικρότερη κόρη του, η Τέα ευχήθηκε με τη σειρά της: «Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Θα είμαι πάντα το μικρό σου κορίτσι». Τις ευχές της τις συνόδευσε με μία σειρά από φωτογραφίες: μία παιδική της με το μπαμπά της, η ίδια οικογενειακή με εκείνη που δημοσίευσε η αδελφή της, ενώ οι άλλες δύο είναι από στιγμές του Μπάνε Πρέλεβιτς όταν ήταν εν ενεργεία καλαθοσφαιριστής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tea Prelevic (@teaprelevic)

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.