Ρόμπι Γουίλιαμς: Η αποκάλυψη του Ισραηλινού για εξωγήινους με δικαίωσε

featured image

Ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς αισθάνεται δικαιωμένος μετά από την αποκάλυψη Ισραηλινού αξιωματούχου σχετικά με την ύπαρξη μιας «Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας», στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι και εξωγήινοι.

Ο τέως επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ και νυν καθηγητής, Haim Eshed, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως εξωγήινοι από το γαλαξία μας συμμετέχουν σε μια μυστική οργάνωση με βάση τον πλανήτη Άρη, μαζί με επίλεκτους κατοίκους της Γης από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Mirror μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Ρόμπι Γουίλιαμς περιέγραψε τον Eshed ως ένα «ιδιαίτερα μορφωμένο κύριο που χαίρει μεγάλου σεβασμού».

Ο Γουίλιαμς, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ με θέμα μια Σύνοδο UFO στην Νεβάδα των ΗΠΑ, θριαμβολόγησε για την επιβεβαίωση των θεωριών του, η οποία μάλιστα προήλθε από τα χείλη ενός ειδικού πάνω στο θέμα.


«Όταν εγώ ο χαζός μιλούσα για τα UFO όλοι λέγατε, «Α, σοβαρά»; Αλλά αυτός κατείχε κορυφαία θέση στον ισραηλινό στρατό. Μήπως να βλέπαμε τα κοσμικά μήλα (σσ. αναφέρεται στην ποικιλία μήλων Cosmic crisp) με άλλο μάτι;»

Ο καθηγητής Eshed είχε, μεταξύ άλλων, υποστηρίξει ότι ο λόγος που οι εξωγήινοι δεν έχουν ακόμα γνωστοποιήσει την παρουσία τους στο ευρύ κοινό είναι ότι φοβούνται τις αντιδράσεις των ανθρώπων, αφού δεν είμαστε ακόμα «έτοιμοι» να αντιμετωπίσουμε αυτή την πραγματικότητα.

Μάλιστα, ο Eshed αποκάλυψε ότι και ο Ντόναλντ Τραμπ, όντας ενήμερος για την ύπαρξή τους, είχε θελήσει να μοιραστεί την είδηση με τον αμερικανικό λαό, κάτι από το οποίο τον απέτρεψαν όμως οι εξωγήινοι, καθώς η αποκάλυψη αυτή θα προκαλούσε «μαζική υστερία».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.