Νεαρλη σκοτώθηκε στο μπάνιο για μια σέλφι

featured image

Το πάθημα δεν φαίνεται να γίνεται μάθημα για τους απανταχού χρήστες κινητών, που, ενώ τα φορτίζουν, τα έχουν κοντά στην μπανιέρα. Μία ακόμα νεαρή γυναίκα στη Ρωσία έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο, καθώς το κινητό της έπεσε μέσα στη μπανιέρα ενώ φόρτιζε. Η 24χρονη Ολέσια Σεμένοβα εντοπίστηκε νεκρή από τη συγκάτοικο της στο διαμέρισμά της στη ρωσική πόλη Αρκχανγκέλσκ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πιλότος της Φόρμουλα 1: Η σεξουαλική χειρονομία σε μοντέλο που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο (Video/Photos)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Χριστίνα Ορφανίδου βγάζει στη φόρα τον εμμονικό που της επιτίθεται με χυδαία σχόλια

«Ούρλιαζα, την ταρακούνησα, αλλά ήταν χλωμή, δεν ανέπνεε και δεν έδειχνε σημάδια ζωής», είπε σε κατάσταση σοκ η Ντάρια, μεσίτρια, στους διασώστες. «Τρόμαξα πολύ. Όταν την άγγιξα, έπαθα κι εγώ ηλεκτροπληξία. Υπήρχε ένα κινητό στο νερό και φόρτιζε», συμπληρώνει η ίδια.

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η Σεμένοβα, που δούλευε σε κατάστημα ρούχων, πέθανε μέσα στην μπανιέρα και ότι το iPhone 8 που χρησιμοποιούσε είχε πέσει στο νερό, ενώ φόρτιζε. Η κοπέλα φαίνεται ότι συνήθιζε να χρησιμοποιεί το κινητό όταν ήταν στην μπανιέρα, γιατί πριν από έναν χρόνο είχε ανεβάσει selfie με αυτό το φόντο.

«Η τραγωδία αυτή για άλλη μια φορά μάς υπενθυμίζει ότι το νερό και μια ηλεκτρική συσκευή συνδεδεμένη με πρίζα δεν είναι συμβατά. Αυτό ισχύει και για τα κινητά», ανέφερε μετά τη νέα τραγωδία το ρωσικό υπουργείο Έκτακτων Αναγκών.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.