Συνελήφθη μετά από καταδίωξη ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης

featured image

Συνελήφθη ο γιός του εφοπλιστή Λεβεντάκη, Γιάννης μετά από άγρια καταδίωξη, καθώς φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών που πυροβόλησαν και ξυλοκόπησαν με σιδερογροθιά, το μεσημέρι, έναν 32χρονο Αλβανό, έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι και όταν ο 32χρονος έβγαινε από μάνδρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου 35, δέχθηκε επίθεση από δυο αγνώστους κουκουλοφόρους, οι οποίοι βγήκαν από ΙΧ αυτοκίνητο φορώντας κουκούλες ώστε να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους. Και αφού ο ένας τον χτύπησε με σιδηρογροθιά στο κεφάλι και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “The Bachelor” – Η Βοσκανίδου αποχώρησε και τα χώνει στο πρώτο μήνυμα της “Με πρόδωσες”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν στην Λεωφόρο Αθηνών το αυτοκίνητο μάρκας BMW, με το οποίο είχαν διαφύγει οι δράστες. Ωστόσο, ο οδηγός δεν σταμάτησε και ξεκίνησε καταδίωξη η οποία και τελείωσε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω.

Οι άνδρες της ασφάλειας αμέσως πέρασαν χειροπέδες σε οδηγό και συνοδηγό, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια σιδερογροθιά, χιλιάδες ευρώ και σφραγίδες της ναυτιλιακής εταιρείας του πατέρα του Γιάννη Λεβεντάκη.

Αυτα έχουν προκύψει μέχρι ώρας. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι μέχρι ν’ ακούσω και την πλευρά του Λεβεντάκη.

Πληροφορίες απο newsbreak

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.