Νεφέλη Κουλούρη: Η Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες απολαμβάνει τις ερωτικές σκηνές με τον Κωνσταντή

featured image

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η Νεφέλη Κουλούρη. Η Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο της στη σειρά, για την ηρωίδα που υποδύεται και την οποία το κοινό δε συμπαθεί, αλλά και για τις ερωτικές σκηνές που έχει με τον Κωνσταντή.

«Με τιμά που με διάλεξαν για την αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή. Όταν το έμαθα είπα ναι με τα 1000. Το ωραίο ήρθε μετά, όμως, όταν κατάλαβα τι είναι αυτός ο ρόλος και τι είναι αυτή η τύπισσα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι συμπαθής από το κοινό, είμαι σνομπ και κακομαθημένη. Θέλω όλη την προσοχή επάνω μου, ότι θέλω το θέλω τώρα και με τον τρόπο που εγώ θα ορίσω. Έτσι έχω μεγαλώσει και έτσι πορεύομαι. Η Δόμνα δεν είναι κακός χαρακτήρας, δεν έχει κακία σαν άνθρωπος. Οι καταστάσεις την κάνουν να φαίνεται κάπως αλλά δεν θα έκανε κακό σε κάποιον».


Όσο για τις ερωτικές σκηνές που έχει, παραδέχθηκε: «Τις ερωτικές σκηνές τις απολαμβάνω πάρα πολύ! Έχουν πολλή πλάκα. Πρέπει να δένεις με τον παρτενέρ και να υπάρχει ένα προστατευμένο κλίμα από όλο το συνεργείο. Από κει και πέρα, όταν όλα αυτά υπάρχουν ήδη, έχει πάρα πολύ πλάκα να πρέπει να κάνεις τον ερωτευμένο. Μου αρέσει πάρα πολύ».

Για το γυμνό είπε: «Εξαρτάται… μέχρι ένα σημείο… στη σειρά γίνεται πολύ ωραία… ξεκλειδώνει τη φαντασία…»

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.