«Οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με εμάς και τους Αμερικανούς» δηλώνει ο πρώην επικεφαλής του προγράμματος διαστημικής ασφάλειας του Ισραήλ

featured image

Ένας Ισραηλινός διαστημικός αξιωματούχος ισχυρίστηκε ότι οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί και σε επαφή με την Αμερική και το Ισραήλ, αλλά διατηρούν την ύπαρξή τους κρυφή επειδή η ανθρωπότητα «δεν είναι έτοιμη».

Ο Haim Eshed -ο οποίος ήταν επικεφαλής του προγράμματος διαστημικής ασφάλειας του Ισραήλ για σχεδόν 30 χρόνια και είναι στρατηγός εν αποστρατεία- περιέγραψε τη λεγόμενη «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» που υποτίθεται ότι διευθύνει μια υπόγεια βάση στον Άρη, σε μια μυστική συμφωνία με την Ουάσινγκτον.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτοί είναι οι φετινοί «Μαχητές» στο Survivor – Κοιτούν εμφάνιση όχι χαρακτήρα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χιλιάδες ψήφους πήρε πάλι η Άννα Μαρία

Ωστόσο οι εξωγήινοι έπρεπε να παρέμβουν για να σταματήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ όταν εμφανίστηκε «στα πρόθυρα» να αποκαλύψει τα μυστικά τους, είπε στην ισραηλινή εφημερίδα Yediot Aharonot. Και ο 87χρονος Eshed λέει ότι οι εξωγήινοι δεν θα έρθουν στη Γη έως ότου η ανθρωπότητα μπορέσει να «εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα στάδιο όπου θα… καταλάβουμε τι είναι το διάστημα και τα διαστημόπλοια». Ο Eshed δεν είπε πόσο καιρό κρύβονταν οι εξωγήινοι στις σκιές, αλλά ανέφερε ότι ορισμένες από τις υποτιθέμενες επαφές είχαν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τραμπ.

Μιλώντας για μια «συμφωνία» μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των εξωγήινων, ο Eshed είπε ότι οι εξωγήινοι ήθελαν να συνεργαστούν με Αμερικανούς πράκτορες για να μελετήσουν «το ύφασμα του σύμπαντος». «Οι εξωγήινοι ζήτησαν να μην ανακοινώσουν ότι είναι εδώ επειδή η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη έτοιμη» δήλωσε. «Ο Τραμπ ήταν στα πρόθυρα να αποκαλύψει την εξωγήινη ύπαρξη, αλλά οι εξωγήινοι στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία λένε: «Περιμένετε, αφήστε τους ανθρώπους να ηρεμήσουν πρώτα. Δεν θέλουν να ξεκινήσουν μαζική υστερία. Θέλουν πρώτα να μας κάνουν λογικούς και να κατανοήσουμε»». Μέχρι εκείνο το σημείο, είπε, οι εξωγήινοι έχουν εξασφαλίσει μια συμφωνία για να κρατήσουν τις κινήσεις τους μυστικές. «Περιμένουν την ανθρωπότητα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα στάδιο όπου γενικά θα καταλάβουμε τι είναι το διάστημα και τα διαστημόπλοια» δήλωσε ο Eshed.

«Υπάρχει συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των εξωγήινων. Υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί μας για να κάνουν πειράματα εδώ. Και αυτοί ερευνούν και προσπαθούν να κατανοήσουν ολόκληρο το ύφασμα του σύμπαντος, και μας θέλουν ως βοηθούς» υποστήριξε. «Υπάρχει μια υπόγεια βάση στα βάθη του Άρη, όπου βρίσκονται οι εκπρόσωποί τους, καθώς και οι Αμερικανοί μας αστροναύτες», σύμφωνα με πληροφορίες. Ο πρώην αξιωματούχος του διαστήματος ισχυρίστηκε ότι εμφανίστηκε τώρα με την απίθανη ελπίδα ότι οι αποκαλύψεις του θα γίνουν αποδεκτές ως αληθινές. «Αν είχα πει αυτό που λέω σήμερα πριν από πέντε χρόνια, θα ήμουν στο νοσοκομείο» διευκρίνισε στην ισραηλινή εφημερίδα. «Σε κάθε μέρος που πήγα στην ακαδημαϊκή κοινότητα με αυτό, είπαν: «Ο τύπος έχει χάσει το μυαλό του. Δεν έχω να χάσω τίποτα. Έχω λάβει τα πτυχία και τα βραβεία μου. Με σέβονται τα πανεπιστήμια του εξωτερικού».


Ο καθηγητής αποτύπωσε ακόμη και τις σκέψεις του σε ένα βιβλίο στο οποίο περιγράφει πώς οι εξωγήινοι έχουν αποτρέψει πυρηνικές καταστροφές στη Γη, σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post. Το βιβλίο ονομάζεται «The Universe Beyond the Horizon: Συνομιλίες με τον καθηγητή Haim Eshed». Ως επικεφαλής της διεύθυνσης διαστήματος του ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας, ο Eshed βοήθησε στην εκτόξευση κατασκοπευτικών δορυφόρων που είπε ότι θα βοηθούσαν στην παρακολούθηση του Ιράν. Όταν αποσύρθηκε το 2011, περιγράφηκε ακόμα και στα ισραηλινά μέσα ως «ο πατέρας του δορυφορικού προγράμματος του Ισραήλ». Αλλά αφού άφησε τον ρόλο του στο Υπουργείο Άμυνας, λέγεται ότι «στράφηκε σε αυτό που πραγματικά τον ενδιέφερε, τους εξωγήινους». Στο νέο του βιβλίο συζητά για τα UFOs και «διάφορες θεωρίες για τη φύση, τον σκοπό και την προέλευσή τους, οι οποίες πιθανότατα δεν προέρχονται από τη Γη», σύμφωνα με μια έκθεση.

Ο Eshed περιγράφεται ως ερευνητής που «πιστεύει ότι η ανθρώπινη φυλή δεν είναι μόνη στο σύμπαν και ότι πρέπει να ταιριάζει στην αρμονία του μεγάλου σχεδίου». Η διαστημική υπηρεσία του Ισραήλ υπαινίχθηκε τη μελλοντική αποστολή στο φεγγάρι τη Δευτέρα δημοσιεύοντας ένα σύντομο κλιπ με τίτλο «Επιστροφή στη Σελήνη» και με τη λεζάντα «Είστε έτοιμοι να ενθουσιαστείτε ξανά;».

Η πρώτη απόπειρα της χώρας σε μια σεληνιακή προσεδάφιση κατέληξε σε αποτυχία όταν ένα ρομποτικό σκάφος που χρηματοδοτήθηκε ιδιωτικά έπεσε στην τελική του κατάβαση τον περασμένο Απρίλιο. Μόνο οι ΗΠΑ, η Κίνα και η πρώην Σοβιετική Ένωση κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μια ελεγχόμενη προσεδάφιση στο φεγγάρι. Η NASA έχει επίσημο στόχο να επιστρέψει ανθρώπους στο φεγγάρι έως το 2024, αλλά η ανάπτυξη ενός πυραύλου επόμενης γενιάς έχει ανασταλεί από την πανδημία. Οι ΗΠΑ και η Κίνα έχουν επίσης υπόψη τον Άρη, αλλά το όνειρο της προσεδάφισης ανθρώπων στον «Κόκκινο Πλανήτη» παραμένει κάπως μακριά, παρά τους ισχυρισμούς του Eshed για υπόγεια βάση. Το μη επανδρωμένο rover Tianwen-1 του Πεκίνου πρόκειται να φτάσει στην τροχιά του «Κόκκινου Πλανήτη» τον Φεβρουάριο του 2021 μετά την απογείωσή του τον Ιούλιο. Η NASA έχει το δικό της Mars rover στον δρόμο και εργάζεται σε συστήματα που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την ανθρώπινη ζωή στο ταξίδι των 34 εκατομμυρίων μιλίων στον Άρη. Το Πεντάγωνο είπε τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους ότι συγκροτεί μια νέα ειδική ομάδα υπό το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ για να διερευνήσει τις παρατηρήσεις UFO. Τον Απρίλιο, οι αρχηγοί άμυνας των ΗΠΑ δημοσιοποίησαν τρία βίντεο που τραβήχτηκαν από πιλότους του Ναυτικού που δείχνουν συναντήσεις στον αέρα με άγνωστα αντικείμενα. Το κοκκώδες ασπρόμαυρο υλικό είχε προηγουμένως διαρρεύσει και το Ναυτικό είχε αναγνωρίσει ότι ήταν γνήσια βίντεο. Ένα από τα βίντεο γυρίστηκε τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δύο τον Ιανουάριο του 2015.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.