Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Η διαφορετική χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

featured image

Την τρίτη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους έστειλαν ως ζευγάρι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Τα φετινά Χριστούγεννα για το ζευγάρι είναι διαφορετικά, αφού για πρώτη φορά θα τα γιορτάσουν μακριά από τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, μετά το περσινό Megxit. Και είναι τα πρώτα που θα τα περάσουν στο σπίτι τους στην Αμερική, όπου τους τελευταίους μήνες έχουν επιλέξει ως μόνιμο τόπο διαμονής της οικογένειάς τους.

Αλλά, φέτος δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα διαφορετικά για εκείνους. Είναι και η χριστουγεννιάτικη κάρτα που επέλεξε το ζευγάρι για να στείλει τις δημόσιες ευχές του. Τηρώντας την παράδοση, το ζευγάρι δημοσίευσε την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα, μόνο που φέτος επέλεξαν να μην είναι φωτογραφία αλλά μια εικονογραφημένη φωτογραφία που τράβηξε η μητέρα της Μέγκαν, Doria Ragland.

Η κάρτα δημοσιοποιήθηκε μέσω του οργανισμού για την προστασία των ζώων Mayhew, της οποίας ηγείται η δούκισσα του Sussex.


Στην εικόνα βλέπουμε και τον 19 μηνών γιο τους, Άρτσι, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά ενώ είναι μπορούμε να διακρίνουμε πως είναι κοκκινομάλλης όπως ο μπαμπάς του. Επίσης, από το οικογενειακό στιγμιότυπο δε λείπουν και τα  δύο σκυλιά τους, Pula και Guy.

We’re thrilled to receive wonderful Christmas wishes from our Patron, The Duchess of Sussex, who also made a personal donation, helping dogs, cats and our community. 💜 From all of us at Mayhew, thank you and Merry Christmas. 🎄🐶🐱
Find out more! 👉 https://t.co/5o2RHLveRM pic.twitter.com/uBV19F6Odt

— Mayhew 🐶🐱 (@themayhew) December 23, 2020

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ζευγαριού, μια γλάστρα-δέντρο που υπάρχει στη φωτογραφία είναι στολισμένη με χειροποίητα στολίδια που διάλεξε ο μικρός και μετά τις γιορτές θα φυτευτεί. Επίσης, στην εικόνα διακρίνεται καθαρά το σπιτάκι που είναι ο χώρος παιχνιδιού του Άρτσι, στην αυλή του σπιτιού τους.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.