Σάλος με την παραλίγο σύρραξη Big Brother: «Τι θες τώρα ρε μ@λ@κ@, μην σου δώσω χαστούκι» (vid)

featured image

Λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στο Big Brother και να πέσει ξύλο μεταξύ του Δημήτρη Κεχαγιά και του Χρήστο Βαρουξή.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας για αρνητικό λόγο βρίσκεται για ακόμα μία φορά από χθες το βράδυ το Big Brother λόγω της επίθεσης του Δημήτρη Κεχαγιά στον Χρήστο Βαρουξή, η οποία λίγο έλειψε να περιλαμβάνει και χειροδικία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τριαντάχρονη παρέσυρε 14χρονο σπίτι της για να κάνουν σεξ – Τον είδε στο πάρκο να παίζει μπάλα και τρελάθηκε (Photos)

Όλα ξεκίνησαν μετά την ένταση που υπήρξε με την Άννα Μαρία, όταν άνοιξε έναν διάλογο με τον συμπαίκτη του, ο οποίος εξελίχθηκε ως εξής…

  • Δημήτρης Κεχαγιάς: «Αν πω οτι ο Χρήστος είναι μαλάκας, είναι μαλάκας για εμένα
  • Χρήστος Βαρουξής: «Άρα, να λες χαζός, ηλίθιος, τρύπας δεν είναι προσβολή»
  • Δημήτρης Κεχαγιάς: «Είναι οτι γουστάρω… Εγώ δεν έχω κάτσει να προσβάλω εσένα σε μία κουβέντα, την οποία εσύ ρε μαλάκα δημιούργησες. Τι θες τώρα εσύq».

Κάπου εκεί η κατάσταση έδειξε να ξεφεύγει με τον Δημήτρη Κεχαγιά να πλησιάζει τον συμπαίκτη του απειλητικά και να του λέει «Τι θες εσύ ρε μαλακα; Τι θες. Πες μου ρε μαλάκα τι θες; Εσύ δεν ξεκίνησες την κουβέντα ρε μαλακα; Μην σου δώσω κανα χαστούκι μέσα στα μούτρα».


Οι εικόνες αυτές και ο τρόπος συμπεριφοράς του, προκάλεσαν σάλο στα social media, με τους χρήστες να ζητούν την αποβολή του από το παιχνίδι, καθώς θεωρούν πως η τιμωρία να μπει υποψήφιος προς αποχώρηση δεν ήταν αρκετή.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.