“Big Brother” – Ξεφτιλίζουν τον Βαρθακούρη στα social media. Έκλεισε τα σχόλια ο αοιδός

featured image

“Προσπάθησες να την εξευτελίσεις βάζοντάς την στο ίδιο δωμάτιο με την Σοφία, γνωρίζοντας ότι μόνο τηλεοπτικό κανιβαλισμό θα υποστεί ακούγοντας τις προσβολές της και τις βρισιές της σε απευθείας μετάδοση στο πανελλήνιο και κυρίως στους δικούς της ανθρώπους. Προσπάθησες να την μειώσεις με τα ψέματά σου για το θέμα του Θέμη ενώ όλοι ξέρουμε πως ακριβώς ειπώθηκαν τα πράγματα που και η ίδια τα ξέρει. Προσπάθησες να την κάνεις κεντρικό πρόσωπο για σκληρή κριτική ενώ υπήρχαν τόσα άλλα θέματα που συνέβησαν και που θα έπρεπε να έχουν καυτηριαστεί. Εάν ήταν δική σου επιλογή τότε ντροπή σου. Εάν ήταν επιλογή της παραγωγής και απλά το αποδέχθηκες δυο και τρεις φορές ντροπή σου και ντροπή τους. Δεν φέρονται έτσι σε μια γυναίκα. Ούτε για την τηλεθέαση ούτε για κανέναν άλλο λόγο. Ανεξαρτήτως προθέσεων έπιασες πάτο απόψε.

Και ξέρεις γιατί; Γιατί τα έβαλες με λάθος άτομο. Γιατί απέναντί σου βρήκες μια γυναίκα που δεν έμαθε στην ζωή της να γλείφει.  Έμαθε να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Έμαθε να μην πέφτει σε ύπουλες παγίδες, δικές σου, του Μικρούτσικου και της παραγωγής.  Αυτή είναι η Άννα Μαρία! Αυτήν έχουμε αγαπήσει και βλέπουμε φανατικά το Big Brother. Γι αυτήν στηνόμαστε κάθε βράδυ στην τηλεόρασή μας. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΑΣ!”

Είναι ένα απο τα εκατοντάδες σχόλια που έχει δεχτεί απο χθες ο Χάρης Βαρθακούρης σε σελίδες σχετιζόμενες με το ριάλιτι εγκλεισμού του Σκαϊ. Φαίνεται πώς ο “Μεγάλος Αδερφός” του έχει κάτσει μπούμερανγκ του αοιδού… ο οποίος μαθαίνω ότι έκλεισε τα σχόλια στις σελίδες του για ν΄αποφύγει τα χειρότερα.

 

Πάρτε μια γεύση…




[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.