featured image

Survivor αλα Baywatch… Και τα τηλέφωνα στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής δε σταματάνε να χτυπάνε καθώς η τελική επιλογή των παικτών είναι γεγονός … Μαραθώνιος για να κλειστούν τα πιο δυνατά ονόματα που θα ιντριγκάρουν το Ελληνικό κοινό… Για να κάνουν νούμερα… μιας και η τελευταία προβολή του ριάλιτι είχε πέσει σε πολύ ρηχά νερά τηλεθέασης.

Και κάπου εκεί η Acun Medya Greece κάνει την έξυπνη κίνηση και κλείνει στο cast της την Ελληνίδα Παμελα Άντερσον…την Ασημίνα Ιγγλεζου αθλήτρια δρομέας μεγάλων αποστάσεων , μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών. Κατέκτησε πολλές κορυφές ακόμα και στο εξωτερικο ωστόσο στο Survivor θα χρειαστεί να προσγειωθεί σε παραλίες στις οποίες εχει όλα τα προσόντα να ξεχωρίσει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτοί είναι οι φετινοί «Μαχητές» στο Survivor – Κοιτούν εμφάνιση όχι χαρακτήρα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χιλιάδες ψήφους πήρε πάλι η Άννα Μαρία

Έτσι λοιπόν Baywatch Survivor είναι η επιλογή του Ατζούν για φέτος καθώς ακόμα δύο εμφανίσιμοι υποψήφιοι είναι στις αναπληρωματικές επιλογές τους. Ο ηθοποιός ζεν πρεμιέ Πάνος Μαλικούρτης και η δυναμική Κρητικιά νησιώτισσα Κωσταντίνα Παγανή που την πρωτοείδαμε στο “My Style Rocks”. Για να δούμε λοιπόν τα κόκκινα μαγιό .. με πληθωρικ;eς αναλογίες και οι καυτές παρουσίες θα ανατρέψουν τις δύο αποτυχημένες εκδοχές του reality τα τελευταία χρόνια και θα φέρουν την πρωτιά στη prime time ; I ll be there …

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.