Ο Τζουντ Λο… ήξερε για τον κορονοϊό εδώ και 9 χρόνια

featured image

Για το θρίλερ «Contagion» του 2011 με πρωταγωνιστές μία πλειάδα αστέρων και ανάμεσά τους τον Τζουντ Λο, έχει γίνει πολύς λόγος τους τελευταίους μήνες. Κι αυτό διότι το θέμα που διαπραγματεύεται, μία θανατηφόρα πανδημία που ξεσπά και εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη, μοιάζει με… προφητικό τώρα που διανύουμε την εποχή του κορονοϊού.

O Άγγλος ηθοποιός, εννέα χρόνια μετά, μιλά σε συνέντευξή του μέσω βίντεο στο GQ κι αποκαλύπτει ότι οι επιστήμονες στα γυρίσματα τον προειδοποίησαν ότι μια παρόμοια πανδημία ήταν «αναπόφευκτη».

«Υπήρχε απολύτως η αίσθηση ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί» είπε ο ηθοποιός. «Οι σπουδαίοι επιστήμονες στα γυρίσματα μαζί μας, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Σκοτ Z. Μπερνς τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ ήταν πολύ καταρτισμένοι και έμπειροι άνθρωποι που ήξεραν τι να περιμένουν… Και όλοι μας είπαν ότι αυτό θα συνέβαινε – και ότι το θέμα ήταν το πότε, όχι το αν θα συνέβαινε», πρόσθεσε.


Και συνέχισε: «Ο τρόπος που το περιέγραψαν, ήταν ακριβώς όπως συνέβη. Αυτό που είναι τρομακτικό είναι να το μαθαίνεις σε γυρίσματα όπως αυτό, επειδή σε συμβουλεύουν ειδικοί» είπε.

«Όταν ξέσπασε το 2020 και ακούσαμε το τι συνέβαινε αρχικά στην Κίνα και πόσο γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, ήχησε συναγερμός… Δυστυχώς, δεν με εξέπληξε πολύ», ανέφερε για τον κορονοϊό.

Ο Τζουντ Λο στην ταινία υποδύεται έναν συνωμοσιολόγο και δηλώνει εντυπωσιασμένος από το πώς ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και ο Σκοτ Μπερνς προέβλεψαν και την επίδραση των συνωμοσιολόγων που αποκτούν μεγάλο αριθμό διαδικτυακών ακόλουθων, ενώ σπέρνουν σύγχυση και παραπληροφόρηση.

«Αυτό που είναι εντυπωσιακό, ίσως περισσότερο από τον τρόπο με τον οποίο εξαπλώνεται ο ιός, είναι πώς άρχισαν να εμφανίζονται τέτοιοι χαρακτήρες» τόνισε ο ηθοποιός.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.