Κορυδαλλός: Πρωταγωνιστής σε συμπλοκή ο «δράκος της Πάρου» - Κακοποίησε πριν από 8 χρόνια άγρια τη Μυρτώ

featured image

Υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις που έχει απασχολήσει την κοινωνία της Πάρου. Η κακοποίηση του θύματός του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τώρα έγινε πρωταγωνιστής σε συμπλοκές στις φυλακές.

Ειδικότερα για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,, παραμένει ένας Αλβανός κρατούμενος των φυλακών Γρεβενών ο οποίος ενεπλάκη σε συμπλοκή της περασμένης εβδομάδας.

Σύμφωνα με το Cyclades24 o αμετανόητος και προκλητικός δράκος της Πάρου, Άχμετ Βάκας οποίος το καλοκαίρι του 2012 είχε κακοποιήσει άσχημα την τότε 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο, μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες του, εισέβαλαν σε κελί Αλβανών κρατουμένων και τους χτύπησαν άσχημα με τηγάνια.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “The Bachelor” – Η Βοσκανίδου αποχώρησε και τα χώνει στο πρώτο μήνυμα της “Με πρόδωσες”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Υπενθυμίζεται πως ο Άχμετ Βάκας είχε καταδικαστεί σε ισόβια συν 25 χρόνια. Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2014 είχε καταδικαστεί μετά από πρόταση του εισαγγελέα της έδρας: για τη ληστεία σε ισόβια κάθειρξη, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε κάθειρξη 18 ετών, για την παράνομη εργασία σε κάθειρξη 3 μηνών και για τον βιασμό σε κάθειρξη 18 ετών.


Το ιστορικό του εγκληματός του

Στις 23 Ιουλίου του 2012, μία ανήλικη κοπέλα, ονόματι Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, βρέθηκε ημίγυμνη, χτυπημένη και σε κώμα, σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Πάρου.Το κεφάλι της είχε υποστεί σφοδρό χτύπημα με πέτρα, που ζύγιζε 5 κιλά.Οι αρχές διέταξαν να διακομιστεί το συντομότερο δυνατό σε ένα νοσοκομείο της Αθήνας, ώστε να της παρέχουν άμεση φροντίδα, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη.

Αρχικά, οι έρευνες της Αστυνομίας εξέταζαν το περιστατικό ως ατύχημα. Παρ’ όλα αυτά, λίγο καιρό αργότερα, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν ίχνη σπέρματος στο σώμα της κοπέλας, με αποτέλεσμα οι αρχές να επανεκκινήσουν τις έρευνες.

Η μητέρα της ανήλικης κοπέλας κατέθεσε ότι είδε έναν άνδρα με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμη μπλούζα να απομακρύνεται από το σημείο. Λίγες ημέρες αργότερα συνάδελφος του Αχμέτ Βακάς, ανέφερε ότι τη μέρα του περιστατικού, ο Βακάς φορούσε ρούχα που ταίριαζαν στην περιγραφή της μητέρας.

Ο Αχμέτ Βακάς, είχε ήδη αποχωρήσει από το νησί, καθότι κάποιο συγγενικό του πρόσωπο, ήταν σοβαρά άρρωστο. Ο Αχμέτ Βακάς συνελήφθη αργότερα στην Αθήνα, μετά από τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας λόγω ταυτοποίησης του DNA και θεωρήθηκε ως ο ένοχος του εγκλήματος

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.